Ads Top

Πώς "τρέλανε" τον Μεντιλίμπαρ ο Έσε!



Οι προτάσεις που απορρίφθηκαν ήδη από τον Ολυμπιακό, η κίνηση του που συζητήθηκε στου Ρέντη και τι θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι.

Αν σε κάποιους φάνηκαν πολλά τα 4 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε ο Ολυμπιακός τον Αύγουστο του 2023 στην Ουρακάν (δεν έχει το brand της Μπόκα Τζούνιορς ούτε της Ρίβερ Πλέιτ) για ν' αποκτήσει τον Σαντιάγκο Έσε πολύ γρήγορα αναθεώρησαν. 

Ο παίκτης ανάγκασε άπαντες να υποκλιθούν όχι μόνο στην ποδοσφαιρική του ικανότητα αλλά και τη γενικότερη επαγγελματική συμπεριφορά και τον χαρακτήρα / νοοτροπία του.



Πέρυσι το καλοκαίρι η χρηματιστηριακή του αξία (σύμφωνα με το γνωστό σάιτ transfermarkt) ήταν 8 εκατ.ευρώ, πια είναι στα 12 που σημαίνει ότι είναι ο παίκτης με την υψηλότερη αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του Ολυμπιακού μαζί με τον Νταβίντ Κάρμο που έχει την ίδια αλλά (τυπικά) αποτελεί και ιδιοκτησία της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Εστιάζοντας στον Έσε, ο 23χρονος (τα κλείνει στις 22 του μήνα) Αργεντινός αποτελεί ένα εξαιρετικό πακέτο. 

Κι επειδή άρχισε να κάνει... γκελ στη διεθνή ποδοσφαιρική κοινότητα πριν καν έρθει στον Ολυμπιακό, μετά και την περυσινή σεζόν του στο λιμάνι και την κατάκτηση του Conference League ο Σαντιάγκο έχει μεγάλο κοινό. Πολύ μεγάλο κοινό και σπουδαίο κοινό στον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Γι' αυτό εξάλλου ήρθαν εξαιρετικές προτάσεις αυτό το καλοκαίρι για τον Έσε αλλά ο Ολυμπιακός, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δηλαδή, τις αρνήθηκε όλες θέλοντας να διατηρήσει ένα από τα καλύτερα (ίσως το πολυτιμότερο) «ασημικά» του στο ρόστερ με την ελπίδα μιας εξίσου καλής σεζόν στα 100ά γενέθλια του συλλόγου.



Αυτό που κάνει τον Έσε ξεχωριστό δεν είναι τόσο το ταλέντο που (που προφανώς είναι σπουδαίο και κομβικό) αλλά η συμπεριφορά του. Η επαγγελματική συμπεριφορά. Τρανό παράδειγμα αποτελεί αυτό που είπε και έκανε στον Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ αυτές τις μέρες.

Τι είπε / έκανε; Όταν ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε στους παίκτες ρεπό έως και το απόγευμα της Τρίτης (15/10) ο Αργεντινός παίκτης είπε κατευθείαν στον προπονητή του: ΟΚ κόουτς αλλά να ξέρεις ότι εγώ τη Δευτέρα θα πάω για προπόνηση. Και πήγε μαζί με τον Γουΐλιαν και τον Γιαζίτσι που ανέβασαν και φωτογραφίες στα social media ενώ υπήρχαν κι άλλοι που θέλησαν να δουλέψουν.



Πως λοιπόν ο Έσε να μην κάνει όσα κάνει με τη φανέλα του Ολυμπιακού και πως είναι δυνατόν να περάσει απαρατήρητος από την ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Και πως, τελικά, να μην έρθει κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον μια πρόταση (το ερχόμενο καλοκαίρι) που θα είναι ουσιαστικά αδύνατο να αρνηθεί ο Ολυμπιακός;

Αν ο παίκτης παραμείνει υγιής (αποτελεί βασική προϋπόθεση βεβαίως και το καταλαβαίνουμε άπαντες) και συνεχίσει να παίζει έτσι με τα ερυθρόλευκα θα είναι θέμα χρόνου η πρόταση μαμούθ για την απόκτησή του από καλή ομάδα του εξωτερικού.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.