Ads Top

Μαύροι Πίνακες: Το στοιχείο που όλοι το είδαν αλλά λίγοι το παρατήρησαν και “δείχνει" τον βασικό ύποπτο – «Αυτός είναι ο δολοφόνος;»



Οι “Μαύροι Πίνακες” είναι η σειρά του Star συγκεντρώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, με το τηλεοπτικό κοινό να ψάχνει να βρει τον δολοφόνο.

Στο χθεσινό επεισόδιο δόθηκαν αρκετά στοιχεία, προκειμένου να λυθεί το μυστήριο και το κοινό στο Χ έκανε τις κατάλληλες αναλύσεις καλύτερα και από την Αστυνομία.



Η Μαρήλια ήταν το δεύτερο κορίτσι που βρέθηκε δολοφονημένοκαι η Άννα βρέθηκε ένα βήμα πριν να συλλάβει τον ή την ένοχο. Κάπως έτσι όμως βγήκε από το κάδρο των υπόπτων ο Μηνάς, ο οποίος άλλωστε νοσηλευόταν και την ώρα του φόνου η Άννα ήταν μαζί του.

Αλλά οι τύψεις του διευθυντή του σχολείου που είχε σχέση και με τις δύο ανήλικες και δολοφονημένες μαθήτριες τον οδήγησαν τελικά στην αυτοκτονία.



Για κάποιο λόγο και η γυναίκα του Μηνά, η Έλλη και αδελφή της Άννας, ξαναμπήκε στο στόχαστρο του κοινού, ως ύποπτη για τις δύο δολοφονίες, γιατί σαφέστατα είχε κίνητρο, επειδή και τα δύο κορίτσια είχαν σχέση με τον σύζυγό της, καθ’ως, επίσης, επειδή ασχολείται με την τέχνη, ταιριάζει με τα μοτίβα του Γκόγια που χρησιμοποιεί ο δολοφόνος στα θύματά του.

Χθες, επίσης, φάνηκε για πρώτη φορά πως η Ιόλη ερεύνησε ακόμη και τον Άλκη, κρυφά από όλους, ο οποίος φαίνεται πως είχε σχέση με την πρώτη κοπέλα, την Ισαβέλλα και κόρη του Ιωάννη Παπαζήση. Επίσης και κάποια βιβλία που ήταν στο σπίτι του, τις κίνησαν τις υποψίες.

Χθες έγινε και η αποκάλυψη της κρυφής ερωτικής σχέσης του δημάρχου με την Άννα, αφού έχει χάσει τον κόρη του και βρίσκει παρηγοριά μόνο σε εκείνη.

Στο στόχαστρο των χρηστών του Χ μπήκε και ο Μάριος Ιορδάνου, σεναριογράφο της σειράς, που υποδύεται τον δημοσιογράφο.



Πάντως, ο δολοφόνος έχει καλή σχέση με τον σκύλο της κυρίας Πολίτου άρα τον γνωρίζει πολύ καλά.

Το Χ ψάχνει να βρει τον δολοφόνο στη σειρά “Μαύροι Πίνακες”
















Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.