Ads Top

Όλγα Κεφαλογιάννη: Βγήκε η απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών – Τι αποφάσισε το δικαστήριο για τον Μίνω Μάτσα



Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες από την είδηση του χωρισμού της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μίνωα Μάτσα, μετά από πολλά χρόνια κοινού βίου και δύο παιδιών που απέκτησαν με μεγάλη προσπάθεια. Σήμερα, Τρίτη 22/10, οι εξελίξεις γύρω από το διαζύγιό τους που έρχονται στο φως της δημοσιότητας είναι ακόμα πιο συνταρακτικές.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, η διάσημη πολιτικός και ο στιχουργός βρίσκονται στο προσκήνιο λόγω της εμπλοκής τρίτου προσώπου στον γάμο τους. 



Πριν από λίγες εβδομάδες, ακούστηκε η φήμη ότι ο Μίνως Μάτσας διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, γεγονός που επιβεβαίωσε και η ίδια η πολιτικός.

Ωστόσο, υπάρχουν πληροφορίες που υποστηρίζουν ότι ο στιχουργός διαψεύδει αυτές τις καταγγελίες και αντιθέτως ισχυρίζεται πως η ακραία συμπεριφορά της εν διαστάσει συζύγου του ήταν εκείνη που προκάλεσε τη ρήξη στο γάμο τους. Μάλιστα, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, οι δυο τους βρέθηκαν στα δικαστήρια για την εκδίκαση της υπόθεσης του διαζυγίου τους στην Ευελπίδων




Η απόφαση του δικαστηρίου για την επιμέλεια των παιδιών της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μίνωα Μάτσα

Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση του δικαστηρίου, η Όλγα Κεφαλογιάννη κέρδισε την προσωρινή επιμέλεια των παιδιών της, στην αντιδικία της με τον συνθέτη και πρώην σύντροφο της. Το δικαστήριο μάλιστα, αποφάσισε να παραχωρήσει κάποια συγκεκριμένα δικαιώματα τον πατέρα των παιδιών.

Ο Μίνωας Μάτσας λοιπόν, κέρδισε το δικαίωμα επικοινωνίας με τα παιδιά του για τρεις ώρες, τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ θα είναι μαζί τους και κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο. Το πρωην ζευγάρι είχε «ανταλλάξει» αντίθετες αιτήσεις για έκδοση προσωρινής διαταγής που θα ρύθμιζε το ζήτημα της επιμέλειας των παιδιών τους.

Συγκεκριμένα η κ. Κεφαλογιάννη με την αίτησή της φέρεται να ζητούσε την αποκλειστική επιμέλεια των διδύμων ανηλίκων παιδιών της τα οποία είχε αποκτήσει με το συνθέτη, όπως επίσης και τη μετοίκησή του από την οικογενειακή εστία. Από τη πλευρά του ο κ. Μάτσας με τη δική του αίτηση φέρεται να ζητούσε τη συνεπιμέλεια των παιδιών αλλά και τη μετοίκηση της Όλγας Κεφαλογιάννη από το σπίτι που διέμεναν ως οικογένεια υποστηρίζοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι εκείνος είχε ήδη προπληρώσει τα ενοίκια του ακινήτου για ένα έτος.



Τώρα, ο πρόεδρος ενώπιον του οποίου συζητήθηκαν χθες, κεκλεισμένων των θυρών οι αντίθετες αιτήσεις του εν διαστάσει ζεύγους, έκανε δεκτό το αίτημα του Μίνωα Μάτσα για συνεπιμέλεια των παιδιών του, απέρριψε όμως το δεύτερο σκέλος της αίτησης του για μετοίκηση της Όλγας Κεφαλογιάννη από τη συζυγική εστία.

Από την πλευρά της η υπουργός Τουρισμού φέρεται να ζητούσε την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών αλλά ως προς αυτό το σκέλος η σχετική αίτηση της απερρίφθη. Αντίθετα, φέρεται να έγινε δεκτό το αίτημά της για μετοίκηση του συνθέτη από το κοινό τους σπίτι.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.