Ads Top

«Χείμαρρος» ο Τριαντάφυλλος «πετάει το γάντι» στις εκπομπές: «Τα φτιάχνετε όπως θέλετε, άμα γουστάρετε έτσι, συνεχίστε»


Σε έντονο ύφος μίλησε ο Τριαντάφυλλος στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη. 

Στο στόχαστρό του βρέθηκαν οι εκπομπές συγκεκριμένα, με τον τραγουδιστή να αφήνει αιχμές για προνομιακή μεταχείριση ορισμένων καλλιτεχνών έναντι άλλων.



Ο Τριαντάφυλλος συγκεκριμένα αρνήθηκε να σχολιάσει τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ για τον Μάρκο Σεφερλή τόνισε ότι τον θεωρεί φοβερό κωμικό και «παντελονάτο».

Ο Τριαντάφυλλος εκφράζει το παράπονό του

«Δεν μιλάω, δεν θα σου πω τίποτα. Ποτέ δεν έχω μετανιώσει για κάτι που είπα σε δημοσιογράφους. Ό,τι απαντάω το φτιάχνετε και το κάνετε όπως θέλετε. Κάνετε παλιά και κίτρινη τηλεόραση. Γιατί να απαντάω; Έχετε φτιάξει μια ομάδα που 4-5 καλλιτέχνες τους προστατεύετε και τους υπόλοιπους θέλετε να σας λένε πράγματα, για να πέφτει κράξιμο και να γίνεται η εκπομπή ωραία. Άμα γουστάρετε έτσι, συνεχίστε το, αλλά φτιάξτε τις εκπομπές μόνοι σας», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.



Σε ερώτηση για τον Μάρκο Σεφερλή, ο Τριαντάφυλλος απάντησε: «Αν είμαι συνεργάτης της εκπομπής σας να μιλήσω για τον Μάρκο Σεφερλή, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος. Ο Μάρκος είναι παντελονάτος, φοβερός κωμικός και συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λέει. Και επαυξάνω. Ορίστε το είπα. Τώρα θα γράψουν “Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή”».



Όταν στη συνέχεια η δημοσιογράφος τον ρώτησε για τον Γιώργο Λιάγκα, ο Τριαντάφυλλος αρνήθηκε να μιλήσει καν, κλείνοντας έτσι τη συνέντευξη.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.