Ads Top

Απόφαση-βόμβα: Η σειρά που κόβεται ( ; ) λίγες μόλις εβδομάδες μετά την πρεμιέρα της


Ο ενθουσιασμός για την Αρχελάου 5 ξεκίνησε να χάνεται μόλις μετά από την πρεμιέρα της με αποτέλεσμα μετά από το 8,7% του πρώτου επεισοδίου, στο τέλος της εβδομάδας η τηλεθέαση της σειράς είχε πέσει στο 3,3% στο δυναμικό κοινό. 

Από τότε σταθεροποιήθηκε γύρω στο 3% και ακόμα πιο χαμηλά στο γενικό σύνολο. Δεν κατάφερε ποτέ να ξεφύγει από αυτά τα νούμερα και από νωρίς ξεκίνησαν οι συζητήσεις για το αν η σειρά κόβεται ή συνεχίζει περιμένοντας να κερδίσει το κοινό.



Οι προσδοκίες των ανθρώπων της ΕΡΤ για μία ανταγωνιστική σειρά, η οποία δεν έχει παίξει απέναντι σε άλλη κωμωδία και αποτελεί τη μοναδική επιλογή την ώρα που προβάλλεται, εξαφανίστηκαν νωρίς. 

Η ΕΡΤ καλείται να πάρει μία μεγάλη απόφαση, καθώς στη σύμβαση που έχει με την εταιρεία παραγωγής Αργοναύτες, υπάρχει η δυνατότητα για μονόπλευρη ανανέωση μετά τα 20 επεισόδια (1 μήνας προβολής) του Αρχελάου 5, έχει το δικαίωμα είτε να ανανεώσει ως τα 80 επεισόδια τη σειρά είτε να τραβήξει την πρίζα.

Κόβεται ή όχι η σειρά



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του nassosblog.gr η απόφαση για το συγκεκριμένο θέμα θα παρθεί μέσα στις επόμενες μέρες. Όμως όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, θα είναι πως μια από τις δύσκολες αποφάσεις των νέων στελεχών της ΕΡΤ που θα οδηγήσει μάλλον στη διακοπή της σειράς.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.