Ads Top

Η δήλωση Αλόνσο που έκανε όλους να απορούν μετά το Παναθηναϊκός-Τσέλσι!



Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Η Τσέλσι έκανε ό,τι ήθελε στο ΟΑΚΑ και ο Ντιέγκο Αλόνσο τρέλανε κόσμο. Όχι μόνο με την ενδεκάδα που κατέβασε και το κοουτσάρισμα που έκανε, αλλά και με όσα είπε!

Στη συνέντευξη Τύπου έδωσε ρέστα. Σε τέτοιο βαθμό που απορείς εάν τα πιστεύει και εάν τα εννοεί όλα αυτά. Γιατί επαφή με την πραγματικότητα δεν υπάρχει.



Αφού πρώτα ανέλυσε πως το πλάνο του ήταν να παίξει ο Παναθηναϊκός όπως στο πρώτο 20λεπτο, είπε μεταξύ άλλων πως «παρ’ ότι στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου η ήττα ήταν μεγάλη, οι παίκτες μου δεν το έβαλαν κάτω. Συνέχισαν τη μάχη τους»!

Απίθανη ατάκα, εάν σκεφτεί κανείς πως ο λόγος που δεν πήρε εξωφρενική έκταση το σκορ, ήταν ότι οι Λονδρέζοι κατέβασαν στροφές. Αλλιώς θα έγραφαν ιστορία οι παίκτες του Αλόνσο και μαζί τους και αυτός.

«Ο πιο σημαντικός αγώνας που έχουμε είναι αυτός της Κυριακής», τόνισε μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε πως «πρέπει να γυρίσουμε σελίδα».



Κάπου εκεί ξεκαθάρισε πως «μένουν ακόμη τέσσερις αγώνες στην Ευρώπη, αλλά για εμάς ο βασικός στόχος είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα». 

Για το μέλλον του στον «πράσινο» πάγκο τόνισε πως «είναι θέμα που έχει να κάνει με τη διοίκηση».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.