Ads Top

Τελειώνει ο Αλόνσο από τον Παναθηναϊκό!



Απίθανη φαίνεται μετά και την τελευταία γκέλα του Παναθηναϊκού η παραμονή του Αλόνσο. Τεράστιος προβληματισμός για τα αποτελέσματα που πλέον συνδυάζονται και με ύβρεις από την εξέδρα στο φινάλε για τον προπονητή.

Μετά τη νέα βαθμολογική απώλεια του Παναθηναϊκού, αυτή την φορά απέναντι στον Άρη, η παραμονή του Ντιέγκο Αλόνσο στον «πράσινο» πάγκο μοιάζει πλέον πολύ δύσκολη.



Η εικόνα που παρουσιάζει από την αρχή της σεζόν το «Τριφύλλι» κάθε άλλο παρά θετική μπορεί να χαρακτηριστεί, κάτι για το οποίο φέρει φυσικά την μεγαλύτερη ευθύνη ο τεχνικός της ομάδας, Ντιέγκο Αλόνσο.

Κόντρα στον Άρη ο Παναθηναϊκός είχε μια τεράστια ευκαιρία, αφού είχαν ήδη ηττηθεί ΑΕΚ και Ολυμπιακός, όμως δεν κατάφερε να την εκμεταλλευτεί και έμεινε στο 1-1, χάνοντας έτσι πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια να πλησιάσει την κορυφή.



Μετά και από αυτή την «γκέλα» ο προβληματισμός που υπάρχει στο... στρατόπεδο της ομάδας για τον Ουρουγουανό τεχνικό μεγαλώνει, κάτι στο οποίο συμβάλει και η στάση του κόσμου, που έδειξε και σήμερα πως δεν είναι στο πλευρό του Αλόνσο.

Περισσότερα σε λίγο...

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.