Ads Top

Ανατροπή για γνωστό ζευγάρι: Χώρισαν λιγότερο από ένα χρόνο μετά τον ερχομό του παιδιού τους


Ένα γνωστό ζευγάρι της διεθνούς σόουμπιζ αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση του, αφήνοντας τους θαυμαστές έκπληκτους. Μετά από μια περίοδο που φαινόταν ότι όλα κυλούσαν αρμονικά, η ανακοίνωση του χωρισμού ήρθε να φέρει τα πάνω-κάτω και να δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά σχετικά με την αιτία που τους οδήγησε σε αυτή την απόφαση.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα για το γνωστό ζευγάρι, όταν ο ένας από τους δύο ανήρτησε ένα συγκινητικό μήνυμα, μιλώντας για το τέλος μιας όμορφης πορείας και τις σκέψεις που τους οδήγησαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους. Στο μήνυμά του έκανε λόγο για «πολύ προβληματισμό» και «εγκάρδιες συζητήσεις», τονίζοντας ότι παρόλο που αυτή η απόφαση ήταν δύσκολη, θεωρεί ότι είναι η καλύτερη επιλογή και για τους δύο.



Είχαν αποκτήσει πρόσφατα το πρώτο τους παιδί

Το γνωστό ζευγάρι, το οποίο απέκτησε πρόσφατα έναν γιο, τον Χάλο, δεν άφησε να φανεί τίποτα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γεγονός που καθιστά την ανακοίνωση ακόμα πιο αναπάντεχη. 

Πρόκειται για την Χάλι Μπέιλι και τον γνωστό ράπερ Ντάριλ Ντουέιν, ή αλλιώς «DDG», οι οποίοι επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους λιγότερο από έναν χρόνο μετά τη γέννηση του παιδιού τους.



Ο 26χρονος ράπερ ανέβασε την ανακοίνωση του χωρισμού τους σε Instagram story, γράφοντας: «Μετά από πολύ προβληματισμό και εγκάρδιες συζητήσεις, η Χάλι και εγώ αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους. Αυτή η απόφαση δεν ήταν εύκολη, αλλά πιστεύουμε ότι είναι η καλύτερη πορεία προς τα εμπρός και για τους δύο. Λατρεύω τον χρόνο που περάσαμε μαζί και την αγάπη που μοιραστήκαμε».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας ότι, παρά το γεγονός ότι δεν θα είναι πια μαζί, η σχέση τους θα παραμείνει φιλική. Και οι δύο συνεχίζουν να αγαπούν ο ένας τον άλλο και να είναι «οι καλύτεροι φίλοι». «Αγαπάμε τον δεσμό που έχουμε δημιουργήσει και τις όμορφες στιγμές που έχουμε μοιραστεί. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την ενθάρρυνση», ανέφερε χαρακτηριστικά, αφήνοντας να φανεί ότι προτεραιότητά τους θα είναι η ανατροφή του παιδιού τους.



Η είδηση του χωρισμού τους έχει προκαλέσει θλίψη στους θαυμαστές τους, οι οποίοι είχαν ενθουσιαστεί με την οικογενειακή τους ζωή. Ωστόσο, φαίνεται πως η αγάπη που υπάρχει μεταξύ τους παραμένει, κάτι που δίνει ελπίδες για ένα ήρεμο μέλλον, κυρίως για χάρη του μικρού Χάλο.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.