Ads Top

Συναυλία για τα Τέμπη: Ανατρίχιασε όλο το Καλλιμάρμαρο με τα λόγια της Μαρίας Καρυστιανού – «Αυτό που σκότωσε τα δικά μας παιδιά…»



Το βράδυ της Παρασκευής 11/10 πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο η συναυλία για τα Τέμπη εις μνήμην εκείνον που πέθαναν με τόσο τραγικό τρόπο. Μπορεί στην αρχή να υπήρχαν πολλά έντονα περιστατικά για το αν πρέπει ή όχι να γίνει, ωστόσο, η προέλευση του κόσμου έδειξε πως ο κόσμος ήθελε να τιμήσει τους ανθρώπους που “έφυγαν” τόσο άδικα.

Σπουδαίοι καλλιτέχνες ανατρίχιασαν με τα τραγούδια τους, ενώ ο Φοίβος Δεληβοριάς έγραψε τραγούδι για τα Τέμπη το οποίο είναι συγκλονιστικό και πολύ συγκινητικό. 



Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Σωκράτης Μάλαμας, η Τάνια Τσανακλίδου, και οι Κοινοί Θνητοί βρέθηκαν επί σκηνής και τραγούδησαν τόσο δυνατά ώστε να ακουστούν μέχρι τον ουρανό…

«Είμαστε όλοι εδώ γιατί από τον Φλεβάρη του 2023 η ανάγκη για δικαιοσύνη κυλάει από τα μάτια μας. Ό,τι τραγουδήσουμε σήμερα, τραγούδια αγάπης και θυμού, τραγούδια χαράς και τραγούδια πένθους, είναι αφιερωμένα στους γονείς και του συγγενείς που δεν σταματούν», είπε ο Φοίβος Δεληβοριάς.

«Με μεγάλη συγκίνηση και βαθύ σεβασμό στην μνήμη των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους εκείνο το καταραμένο βράδυ στα Τέμπη, καθώς και στον αγώνα των δικών τους ανθρώπων για δικαιοσύνη, είμαι εδώ μαζί σας σήμερα για να φωνάξουμε όλοι μαζί ότι δεν ξεχνάμε και ότι δεν πρόκειται να ξεχάσουμε και ότι δεν θα ησυχάσουμε ποτέ αν οι ένοχοι δεν πάνε φυλακή», είπε η Τάνια Τσανακλίδου και καταχειροκροτήθηκε.



Ο ανατριχιαστικός λόγος της Μαρίας Καρυστιανού στην συναυλία για τα Τέμπη

«Δεν ξεχνάμε, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Όλοι εμείς είμαστε πλέον ένα, νιώθουμε το ίδιο, καταλαβαίνουμε το ίδιο, επιθυμούμε το ίδιο. Έχουμε τον ίδιο στόχο, την ίδια ευχή, την ίδια επιθυμία. Και πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικό; Αφού αυτό που σκότωσε τα δικά μας παιδιά, τους δικούς μας ανθρώπους, παραμένει ελεύθερο να σκοτώνει ξανά και ξανά. Ε, λοιπόν, ποτέ ξανά.

Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας και μέχρι τους ουρανούς που είστε δίπλα μας. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους καλλιτέχνες και όσους εργάστηκαν με πολύ κόπο, πολλή εθελοντική εργασία και πάθος για αυτή τη σημερινή, μοναδική εκδήλωση μνήμης, αφιερωμένη στους πολυαγαπημένους μας, που μας λείπουν τόσο πολύ. Αλλά ευχαριστούμε και όλους εμάς και εσάς, που είμαστε εδώ δυνατοί και αποφασισμένοι.



Σήμερα όλη η Ελλάδα τραγουδάει τόσο δυνατά, που σίγουρα ακουγόμαστε στους ουρανούς. Σήμερα όλη η Ελλάδα είναι μία ανοιχτή αγκαλιά για τους αδικοχαμένους μας και αυτή η αγκαλιά θα είναι πάντα ανοιχτή μέχρι τη δικαίωση», είπε μεταξύ άλλων βαθιά συγκινημένη.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.