Ads Top

Μάρκος Σεφερλής: «Είμαι το εύκολο θύμα» – Όλη η αλήθεια για το τέλος της εκπομπής του στο ΣΚΑΙ



Οι νέες δηλώσεις του για τα σχόλια που έχει ακούσει εναντίον του όλες αυτές τις μέρες

Ο Μάρκος Σεφερλής έχει απασχολήσει πολύ έντονα τα media τον τελευταίο μήνα, καθώς μετά τον σάλο που προκάλεσε το νούμερο για το Nemo στην παράστασή του στο Δελφινάριο, ξεκίνησε ένας “πόλεμος” ανάμεσα στον ίδιο και διάφορους παρουσιαστές και ηθοποιός της εγχώριας showbiz, με όσους τον κατέκριναν να δέχονται τα “πυρά” του και το όλο θέμα να καταλήγει στα δικαστήρια, εφόσον εκείνος αποφάσισε πως δεν θα αφήσει να τον ρίξουν έτσι εύκολα.



Για όλα αυτά, λοιπόν, μίλησε το πρωί της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, υποστηρίζοντας πως είναι πολύ εύκολο για ορισμένα πρόσωπα να σχολιάζουν εκείνον και όσα κάνει, διότι δεν συνηθίζει να βγαίνει και να τους απαντάει, με αποτέλεσμα να γίνεται το τέλειο “θύμα”.

Οι νέες δηλώσεις του Μάρκου Σεφερλή για τον σάλο γύρω από το όνομά του



«Τώρα τολμάνε να μιλήσουν, γιατί ξέρουν ότι ο Σεφερλής δεν θα βγει να απαντήσει, είμαι το εύκολο θύμα. Ο Σεφερλής όμως απαντάει μία και καλή», είπε αρχικά, τονίζοντας πως: «Γίνεται μία διαφήμιση στο όνομά μου που δεν την χρειάζομαι».

Με αφορμή τα όσα είπε η Λουκία Πιστιόλα πριν από μερικές ημέρες για εκείνον (δείτε εδώ), για τα οποία απολογήθηκε αργότερα (δείτε τι είπε στις κάμερες), απάντησε: «Έχουν αποκατασταθεί τα πράγματα και έχει μπει μια τάξη. Η Λουκία Πιστιόλα ζήτησε και συγγνώμη, απ’ ότι έμαθα. Λένε πράγματα και μετά ζητούν συγγνώμη, τη δέχομαι. Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Το ευχαριστώ και το συγγνώμη είναι δύο λέξεις που λείπουν από το λεξιλόγιό μας. Ας έρθουν όμως να με δουν και μετά να πουν αν είμαι ηθοποιός ή όχι», ενώ για τον Φώτη Σεργουλόπουλο, ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει για το beef τους στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, επισήμανε: «Όλοι λένε στην αρχή αλλά ο κόσμος καταλαβαίνει…».

Τέλος, επειδή έχουν ακουστεί διάφορα για την εκπομπή του στο κανάλι του ΣΚΑΙ, Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου, επειδή δεν σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, εξήγησε πως γενικότερα η ψυχαγωγία δεν είναι το δυνατό χαρτί του σταθμού, αλλά: «Δεν υπάρχει ενημέρωση από το ΣΚΑΙ ότι θα κοπεί η εκπομπή».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.