Ads Top

Γιάννης Μπέζος: Σάλος με το σκετς του μαζί με την Παπαδοπούλου όπου σατιρίζουν τους ομοφυλόφιλους – «Όταν το κάνει ο Σεφερλής...»


Σάλος επικρατεί στο twitter/X με τον Γιάννη Μπέζο και την Δήμητρα Παπαδοπούλου. Αφορμή έχει σταθεί ένα σκετς που ανέβασαν στο Θέατρο Άλσος στην Ταράτσα του Φοίβου, και σατιρίζουν τους ομοφυλόφιλους και γενικά όλη την LGBTQ κοινότητα.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λοιπόν, οι αναρτήσεις όπου τους κράζουν και γενικά συγκρίνουν την εν λόγω κατάσταση με την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί με τον Μάρκο Σεφερλή, είναι πολλές.



Συγκεκριμένα, για όσους δεν θυμούνται, ο Μάρκος Σεφερλής είχε δεχθεί πολλές επιθέσεις για ένα σκετς στο Δελφινάριο όπου ντυμένος σαν το Nemo το νικητή της Eurovision, σατίριζε τα non-binary άτομα – δείτε την απάντηση που είχε δώσει ο κωμικός ηθοποιός.

Το βίντεο με τον Γιάννη Μπέζο και την Δήμητρα Παπαδοπούλου
Στο twitter/X λοιπόν, κυκλοφορεί το απόσπασμα από την παράσταση του Γιάννη Μπέζου και της Δήμητρας Παπαδοπούλου και τα αρνητικά σχόλια σχετικά είναι πάρα πολλά κυρίως για τον επιτυχημένο ηθοποιό.



«Ο αριστερος Μπεζος (ειχε στηριξει Κουβέλη παλια) σατιριζει τους 🏳️‍🌈Γκαιει μαζι με την επισης αταλαντη σαν αυτον, Δημητρα Παπαδοπουλου. Οταν το κανει ομως ο Δεξιος Σεφερλης ειναι προσβλητικο. Οταν δυο κρυοι αριστεροι ηθοποιοι το κανουν, τοτε χειροκροτουμε», «Πάντα ήταν προσβλητικός ο Μπέζος στον ρόλο του γκέι. Μια υστερική κραγμένη έπαιζε. Απλά κάποιοι ηλίθιοι που γελάνε με τέτοια, τον δικαιολογούσαν ότι δήθεν έκανε τους ομοφυλόφιλους συμπαθείς στον μέσο Έλληνα. Δεν έχουμε που να τη χωρέσουμε τόση συμπάθεια…», είναι μερικά από τα σχόλια.












ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.