Ads Top

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον δανεισμό του Πετρούσεβ στον Ερυθρό Αστέρα!



Την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα θα φοράει και επισήμως μέχρι το τέλος της σεζόν ο Φιλίπ Πετρούσεβ (24 χρονών, 2.11 μέτρα), αφού ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον δανεισμό του Σέρβου στην ομάδα του Βελιγραδίου.

Ο Φιλίπ Πετρούσεβ (24 χρονών, 2.11 μέτρα) θα ανήκει στο δυναμικό του Ερυθρού Αστέρα για το υπόλοιπο της σεζόν 2024/25, όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός, ο οποίος γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του τον δανεισμό του Σέρβου ψηλού στην ομάδα του Βελιγραδίου.





Λιγότερο από ένα λεπτό μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού, ήρθε και η ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα:

Οι επιστροφές των Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοβ έκαναν πλέον ξεκάθαρο ότι ο Πετρούσεβ δεν χωρούσε στο φετινό ροτέισον των "ερυθρολεύκων", αφού πρακτικά θα ήταν ο έκτος ψηλός, παίζοντας πίσω από τους Σάσα Βεζένκοβ, Άλεκ Πίτερς (στο 4) και τους Μιλουτίνοβ, Φαλ και Μόουζες Ράιτ (στο 5).

Με απλά λόγια, επικράτησε τελικά η... λογική και υπήρξε η απαραίτητη αποσυμφόρηση στην φροντ λάιν του Ολυμπιακού, η οποία θα είχε γίνει νωρίτερα αν δεν ήταν τραυματίες την ίδια περίοδο οι Φαλ και Μιλουτίνοβ.



Στον Ερυθρό Αστέρα ο Πετρούσεβ αναμένεται να έχει πιο ενεργό ρόλο, παίζοντας τόσο στο 4 όσο και στο 5, έχοντας ως ανταγωνιστές για χρόνο συμμετοχής τους Λούκα Μίτροβιτς, Μάικ Ντάουμ και Ντέγιαν Νταβίντοβατς στην θέση του πάουερ φόργουορντ και τους Τζόελ Μπόλομποϊ (τραυματίας - θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα) και Ούρος Πλάβσιτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση του Φιλίπ Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα υπό μορφή δανεισμού, μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν".
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.