Ads Top

Αταμάν: «Παίξαμε το τέλειο μπάσκετ μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα»



Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό για τη Stoiximan GBL.

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά το φινάλε του αγώνα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό για την Stoiximan GBL και τόνισε ότι η ομάδα του έπαιξε το τέλειο μπάσκετ μέσα στο ΣΕΦ, με αποτέλεσμα να φύγει με ένα πολύ μεγάλο διπλό από το Φάληρο.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αταμάν:

"Παίξαμε σπουδαίο μπάσκετ σήμερα, επιθετικά και αμυντικά, μοιράσαμε την μπάλα πολύ καλά, αξίζαμε να κερδίσουμε γιατί παίξαμε τέλειο μπάσκετ μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα και για ένα τέτοιο ντέρμπι.

Καταφέραμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα πολύ καλά, δεν δοκιμάσαμε πολλά δύσκολα σουτ, βάλαμε τα ελεύθερα σουτ αφού κυκλοφορήσαμε την μπάλα και ήμασταν πολύ καλά συνολικά. Οι παίκτες ήταν πολύ καλοί και έβαλαν αυτά τα ελεύθερα σουτ, ήταν μια τέλεια επίθεση.



Προερχόμασταν από μια πολύ μεγάλη νίκη στην EuroLeague εκτός έδρας και το να κερδίζουμε εκτός έδρας και τον Ολυμπιακό είναι πολύ μεγάλο. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος, η σημερινή νίκη ήταν πολύ σημαντική για να πάρουμε προβάδισμα στο πρωτάθλημα".

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.