Ads Top

Λανουά: «Κανένα πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ»



Στην καθιερωμένη του ανάλυση για τις φάσεις της αγωνιστικής προχώρησε ο Στέφαν Λανουά, τονίζοντας πως δεν υπάρχει κάποιο πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Τις φάσεις της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League ανέλυσε ο Στεφάν Λανουά, λέγοντας πως δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ ενάντια στον ΠΑΟΚ.



Από το συγκεκριμένο παιχνίδι αναλύει μόνο τη φάση του Μπάμπα Ράχμαν με τον Λιβάι και αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής: 

"Σε αυτή την περίπτωση ο αμυνόμενος προσπαθεί να κοντράρει τη μπάλα για να σταματήσει την προσπάθεια για σουτ. Ο επιτιθέμενος παίζει τη μπάλα και αμέσως μετά χτυπάει τον αμυνόμενο στη γάμπα. Απόφαση κανένα πέναλτι¨".

Στο διαρκείας περίπου τριών λεπτών βίντεο ο Γάλλος αρχιδιαιτητής δεν έχει περιλάβει καμία φάση από το Ηράκλειο όπου ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται για τις υποδείξεις του βοηθού Τσολακίδη ενώ συνολικά έχει μόνο τρεις φάσεις.

Εκτός από αυτήν του ντέρμπι της OPAP Arena τονίζει:



- Ότι στο παιχνίδι του Άρη με την  Καλλιθέα το πέναλτι που αρχικά υποδείχθηκε στους "κίτρινους" στο 44' για μαρκάρισμα του Ισιμάτ στον Χουάνκαρ έπρεπε να ακυρωθεί (όπως και έγινε) για χέρι του Ισπανού στο ξεκίνημα της φάσης. "Σε αυτή την περίπτωση ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι. Το var αναλύει την επίθεση από το ξεκίνημα της και βλέπουμε ότι το νούμερο 27 της ομάδας του Άρη κερδίζει τη μπάλα με το χέρι πριν το πέναλτι. Απόφαση: το πέναλτι πρέπει να ακυρωθεί. Το var πρέπει να παρέμβει για να διορθώσει την απόφαση".

- Ότι στο παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τη Λαμία ορθώς δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ των Αρκάδων σε χέρι παίκτη της ομάδας της Φθιώτιδας. "Ο παίκτης αγγίζει την μπάλα στη μεγάλη περιοχή της ομάδας του, αλλά με το χέρι στο οποίο στηρίζεται το σώμα του. Καμία επιπλέον κίνηση, δεν τεντώνει το χέρι του, φυσική κίνηση. Απόφαση: Κανένα πέναλτι».


ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.