Ads Top

Ο Τιμωρός Επόμενα Επεισόδια: Πεθαίνει και αποχωρεί από την σειρά



Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Ο Τιμωρός” μιας κι ένας ήρωας πεθαίνει και αποχωρεί από την σειρά.

Η εμφάνιση του Ρασίντ στη ζωή των Κομνηνών σχεδόν 20 χρόνια μετά από όσα διαδραματίστηκαν στην έρημο του Μαρόκου προκαλεί σε όλους αναστάτωση και ο Λεωνίδας και ο Αντώνης αναλαμβάνουν να τον απομακρύνουν από την οικογένεια και κάνουν μαζί του μία συζήτηση ζητώντας του, το λόγο της επιστροφής του στην Ελλάδα.



Εκείνος τους ζητά ένα υπέρογκο ποσό για να εξαφανιστεί και να μη μάθει ποτέ κανένας τι συνέβη στην έρημο και μάλιστα τους διαμηνύει πως ένας ακόμη έμπιστος φίλος του γνωρίζει την αλήθεια. 

Ο λοιπόν Λεωνίδας βρίσκεται σε αδιέξοδο σύμφωνα με το Mytv και ζητάει από τον Αντώνη να βάλουν κοριούς στο ξενοδοχείο που μένει ο Ρασίντ, προκειμένου να τον παρακολουθούν για να μάθουν με ποιον συνεργάζεται.

Όμως ο Μάρκος και ο Ανδρέας έχουνε βάλει ήδη κάμερες στο δωμάτιο του και όταν βλέπουν τους άντρες του Κομνηνού μέσα σε αυτό, καταφέρουν και ενημερώνουν τον Ρασίντ, ο οποίος όμως αποφασίζει να δράσει μόνος του.



Ο άντρας εκμεταλλεύεται την κατάσταση του Λεωνίδα και διπλασιάζει το ποσό που ζήτησε εν αγνοία του Μάρκου, ωστόσο εκείνος δεν το δέχεται και αποφασίζει να ξεμπερδεύει μια και καλή μαζί του.

Κάποια στιγμή λοιπόν ο Λεωνίδας και ο Αντώνης του κλείνουν ένα ραντεβού και στέλνουν ένα δικό τους όχημα να τον παραλάβει και ο Ρασίντ πιστεύοντας πως θα καταφέρει να πάρει τα χρήματα που ζήτησε ακολουθεί τις οδηγίες του Λεωνίδα.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του Λεωνίδα ακολουθούν τις εντολές του και σκοτώνουν τον Ρασίντ και ο ηθοποιός αποχωρεί από τον Τιμωρό, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.