Ads Top

Χρυσή πρόταση σε Μενεγάκη από μεγάλο κανάλι - Εκπομπή που δεν θα έχουμε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση



Ποιο κανάλι δίνει πάρα πολλά χρήματα στην παρουσιάστρια και η εκπομπή που δεν θα έχουμε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση...

«Καλή συνέχεια στους αγωνιστές της καθηµερινής ζώνης. Εγώ σβήνω το λαµπάκι µου και δεν θα ξαναµπώ, δούλεψα πάρα πολύ σε αυτό το ‘‘κάθε µέρα’’, που είναι δύσκολο και κοπιαστικό, αλλά πολύ αγαπησιάρικο». 



Με αυτή τη φράση αποχαιρέτησε το κοινό του Mega το προηγούµενο καλοκαίρι η Ελένη Μενεγάκη, µε την ολοκλήρωση του τριετούς συµβολαίου της, που οι δύο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να µην ανανεώσουν. 

Αυτό δεν σηµαίνει βέβαια πως έσβησε οριστικά το φως της τηλεόρασης για την Ελένη Μενεγάκη. Τώρα πλέον θα ανάψουν οι βραδινοί προβολείς.

∆ύο τηλεοπτικοί σταθµοί έχουν δείξει ενδιαφέρον για να εντάξουν τη «βασίλισσα» στο δυναµικό τους. 

Οµως αυτή η επιστροφή αργεί ακόµη. 



Πρώτα θα βρεθούν τα κατάλληλα format, είτε adaptations (δηλαδή ξένα προγράµµατα που θα προσαρµοστούν στην εγχώρια τηλεόραση) είτε πρωτότυπες ιδέες που θα «κουµπώνουν» στην τηλεοπτική προσωπικότητα της Ελένης Μενεγάκη, και εν συνεχεία η παρουσιάστρια θα αποφασίσει το επόµενο τηλεοπτικό βήµα, που δεν πρόκειται να υλοποιηθεί πριν από το φθινόπωρο του 2025. 

Συµφωνία βέβαια µε κανάλι µπορεί να υπάρξει νωρίτερα, ακόµα και µέσα στην επόµενη άνοιξη, και εφόσον πέσουν οι υπογραφές θα ανακοινωθεί.



Για την επιστροφή της «ωραίας Ελένης» μίλησε η Τζώρτζια Συρίχα, σημειώνοντας πως, αφού πάρει τον χρόνο της, ενδέχεται να επιστρέψει με κάτι καινούριο.  «Της έχει γίνει κρούση από τον ΑΝΤ1 να επιστρέψει στο δεύτερο μέρος της σεζόν με κάτι βραδινό», είπε η δημοσιογράφος στο Breakfast@star.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.