Ads Top

Έρχεται άμεσα στον Ολυμπιακό, είπαν "ναι" Μεντιλίμπαρ, Κοβάσεβιτς-Καρεμπέ!



Πώς έκλεισε η πρώτη μεταγραφή του Ιανουαρίου στο Λιμάνι και πότε πέφτουν οι υπογραφές

NΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ/ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Όλες οι πλευρές πλέον, ακόμη κι αυτή του ποδοσφαιριστή,  παραδέχονται πώς  το deal done στην μεταγραφή του από τον Ατρόμητο στον Ολυμπιακό είναι θέμα εβδομάδων (αν όχι και... ημερών) για να πέσει!! 



Ουσιαστικά οι ερυθρόλευκοι από το καλοκαίρι  είχαν καπαρώσει τον 23χρονο αριστερό μπακ αλλά δεν προχώρησαν τότε στην ολοκλήρωση της απόκτησής του προκειμένου να κάνει και μια δεύτερη σεζόν ως βασικός (μόλις την προηγούμενη, με τον Ίλιτς κόουτς, καθιερώθηκε στην ομάδα του Περιστερίου) αλλά και για να τον τσεκάρει καλύτερα ο Μεντιλίμπαρ.

Όντως ο Βάσκος άναψε το πράσινο για την απόκτηση του πριν από περίπου δύο εβδομάδες αλλά δεν ήταν μόνο αυτός  αφού τόσο ο Κοβάσεβιτς, όσο και ο Καρεμπέ είχαν την ίδια θετική άποψη για τον Αθανασίου. Έτσι, λοιπόν, τρία  ισχυρά "ΝΑΙ",  των Μέντι - Ντάρκο - Κριστιάν, θα ... προσυπογράψουν την πρώτη μεταγραφή του Κυπελλούχου Ευρώπης για την χειμερινή περίοδο. 



Ο Αθανασίου κάνει μια εξαιρετική σεζόν στον Ατρόμητο - 9 ματς, 1 γκολ, 1 ασίστ 755' - και θα είναι ουσιαστικό (και όχι τύποις) μπακ απ του Ορτέγκα στην θέση του αριστερού οπισθοφύλακα. Ο Ολυμπιακός προχωρεί μεσούσης της σεζόν σε αυτή την κίνηση επειδή ο παίκτης από 1η Γενάρη θα έμπαινε στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του, κάτι που σήμαινε πως θα μπορούσε να συμφωνήσει με οποιαδήποτε ομάδα. Και όντας από τους καλύτερους αριστερούς μπακ του πρωταθλήματος η πλευρά του είχε γίνει ήδη δέκτης ενδιαφέροντος άλλων ομάδων ( και ελληνικών). Κάτι που πληροφορήθηκαν στον Ολυμπιακό και επίσπευσαν την διαδικασία, εκμεταλλευόμενοι πώς υπήρχε η αρχική συμφωνία με τον Ατρόμητο από τον Αύγουστο. Ατζέντηδες του Αθανασίου είναι οι Τζόρτζεβιτς-Νινιάδης... 
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.