Ads Top

Χώρισαν Ματίνα Νικολάου και Βασίλης Πορφυράκης; Η ανάρτηση που ανέβηκε για λίγα δευτερόλεπτα και πρόδωσε τον χωρισμό;



Μία αινιγματική ανάρτηση έκανε ο Βασίλης Πορφυράκης η οποία κατέβηκε σε λίγα λεπτά και αφορούσε την Ματίνα Νικολάου - Χώρισε το ζευγάρι;

Ο τραγουδιστής Βασίλης Πορφυράκης έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που όμως λίγα λεπτά αργότερα διέγραψε.




Πιο συγκεκριμένα, ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος διατηρεί σχέση με την Ματίνα Νικολάου, έγραψε ένα μήνυμα στα stories του, με πολλούς να θεωρούν ότι χώρισε από την ηθοποιό, καθώς χρησιμοποίησε τα αρχικά της Μ.Ν.

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση ο Βασίλης Πορφυράκης γράφει χαρακτηριστικά: «Όλα αρχίζουν και κάποτε τελειώνουν. Να προσέχεις και να σε έχει ο Θεός καλά Μ.Ν. Όλα για καλό».



Οι δύο καλλιτέχνες διατηρούν σχέση τα τελευταία πέντε χρόνια ενώ η Ματίνα Νικολάου είχε δηλώσει τον περασμένο Απρίλιο στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα για το ενδεχόμενο πρότασης γάμου: «Θα πω ‘τι ωραίο δαχτυλίδι’. 

Θα το φορέσω ως δαχτυλίδι, βέρα δε θα φορέσω. Το έχουμε συζητήσει. Δε θα τολμήσει να μου κάνει πρόταση γάμου. Δεν έχουμε φτάσει ποτέ σε αυτό το σημείο. Εγώ έχω παντρευτεί μια φορά, είμαι πολύ καλά. Και ο ίδιος δε θέλει. Δε θα άλλαζε τίποτα στα αλήθεια. Επειδή δεν έχω σκέψεις να κάνω δεύτερο παιδί και ούτε του Βασίλη είναι ανάγκη του, προς το παρόν, είμαστε πάρα πολύ καλά».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.