Ads Top

Προχωρά σε έφεση ο ΠΑΟΚ κατά της απόφασης για τον Λουτσέσκου!



Βαριά «καμπάνα» για τον Ραζβάν Λουτσέσκου με ποινή απαγόρευσης εισόδου 23 ημερών, με τον ΠΑΟΚ να προχωρά άμεσα σε έφεση κατά της απόφασης.

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς για τον τεχνικό του Δικεφάλου, που θα απουσιάσει από τα προσεχή -εγχώρια- παιχνίδια της ομάδας του μετά την ποινή του αθλητικού δικαστή της Superleague και την πρωινή απολογία ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.



Ο Ρουμάνος τεχνικός τιμωρήθηκε με συνολική ποινή 23 ημερών για δύο διαφορετικές παραβάσεις αναφορικά με όσα συνέβησαν στο φινάλε του επεισοδιακού ντέρμπι με την ΑΕΚ. Για κάθε παράβαση η ποινή ήταν 15 ημέρες απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια πέραν του προστίμου και οι ποινές συγχωνεύτηκαν τελικά στις 23 ημέρες. 

Κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει από τα παιχνίδια με ΟΦΗ, Αιγάλεω (Κύπελλο), Λαμία αλλά και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 10 Νοεμβρίου.



Από πλευράς ΠΑΟΚ δεν θέλησαν να κάνουν κανένα σχόλιο, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά πως «ασχολούμαστε μόνο με το σημαντικό παιχνίδι κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν που έχουμε σήμερα...».

Εκείνο που είναι ξεκάθαρο είναι πως ο Δικέφαλος θα προχωρήσει άμεσα στην έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης που αφορά τον προπονητή της ομάδας, προκειμένου να πέσει η βαριά τιμωρία...

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.