Ads Top

Ζόζεφιν: Απών ο Νίνο από την απονομή της – Η ένταση όταν την ρώτησαν οι δημοσιογράφοι - Πώς αντέδρασε



Το δεύτερο album της Ζόζεφιν με τίτλο “Τα καλά κορίτσια” έγινε πλατινένιο σε πωλήσεις. Μετράει πάνω από 120 εκατομμύρια stream points και η εταιρία παραγωγής της δεν γινόταν να μην το γιορτάσει με ένα μεγάλο πάρτι με επώνυμους καλεσμένους το βράδυ της Τετάρτης 16/10.

Οι κάμερες λοιπόν των εκπομπών βρέθηκαν στο πάρτι και πήραν δηλώσεις από την τραγουδίστρια που σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Οι δημοσιογράφοι, δεν γινόταν να μην την ρωτήσουν για την είδηση του χωρισμού από το Νίνο με… πλάγιο όμως τρόπο.



Παρότι ορισμένοι πίστευαν πως η σχέση του Νίνο και της Ζόζεφιν ήταν πολύ δυνατοί, τελικά ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους. Και στο παρελθόν το ζευγάρι είχε περάσει από κρίσεις με unfollow και διαγραφή φωτογραφιών, ωστόσο αυτή την φορά φαίνεται πως είναι κάτι σίγουρο.

Οι φήμες περί χωρισμού άρχισαν να φουντώνουν, όταν η τραγουδίστρια εμφανίστηκε μόνη της στο πάρτι της Panik Records, κάτι που τράβηξε τα βλέμματα και πυροδότησε συζητήσεις. Τις φήμες ενίσχυσε το μήνυμα του Νίνο, το βράδυ της Παρασκευής 13/9, όταν δημοσίευσε μια selfie με τη λεζάντα «Πιο καλά από ποτέ», αφήνοντας υπονοούμενα για το… relationship status του.



Η αντίδραση της Ζόζεφιν για την απουσία του Νίνου

Οι δημοσιογράφοι λοιπόν, την ρώτησαν αν λείπει κάποιος από την απονομή της, με την Ζόζεφιν να νιώθει αμηχανία που φάνηκε στην κάμερα και να απαντάει «Δεν λείπει κανένας από την απονομή μου. Είναι η μαμά μου, ο μπαμπάς μου και η γιαγιά μου εδώ».

Όταν τελικά την ρώτησαν για το χωρισμό, απάντησε: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω για αυτό. Δεν με ενοχλεί να με ρωτάνε για τα προσωπικά μου γιατί είστε υπάρχει κάτι καλό ή κακό να βγαίνει γιατί είμαστε στα φώτα».
ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.