Ads Top

Χρύσα Χατζηγεωργίου: Το πρώτο δημόσιο φιλί στο στόμα με Φάνη Μπολέτση – Με μίνι φόρεμα και ψηλοτάκουνα δίπλα του - Φωτογραφίες



Η Χρύσα Χατζηγεωργίου έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor το 2024. 

Όταν είχε μπει στο παιχνίδι είχε σχέση με έναν άνδρα έξω από το παιχνίδι, ωστόσο όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο ήρθε πολύ κοντά με τον Φάνη Μπολέτση, ο οποίος ήταν στην ίδια ομάδα με εκείνη, στους μαχητές, και αφού το ριάλιτι τελείωσε, δεν άργησαν να επιβεβαιώσουν την σχέση τους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο χωρισμός της με τον πρώην σύντροφό της ήταν άσχημος.



Επειδή δεν τους αρέσει να υπερπροβάλλουν την προσωπική τους ζωή, βέβαια, είναι αρκετά διακριτικοί και στις αναρτήσεις που κάνουν στα social media τους. Δεν ανεβάζουν πολλές κοινές φωτογραφίες ούτε στα story τους και αποφεύγουν και τις δημόσιες εμφανίσεις.

Το πρώτο δημόσιο φιλί της Χρύσας Χατζηγεωργίου και του Φάνη Μπολέτση

Πριν από μερικές μέρες, όμως, η ίδια είχε τα γενέθλιά της και αποφάσισε να τα γιορτάσει σε ένα μαγαζί στον Υμηττό, μαζί με τον καλό της, τους φίλους της και πολλά πρόσωπα που γνώρισε στο παιχνίδι, όπως είναι η Ιωάννα Τζαβέλα, ο Ντάνιελ Νούρκα, ο Τζέιμς Καφετζής, αλλά και η Βρισηίδα Ανδριώτου με τον Σπύρο Μαρτίκα.



Εκεί βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr και απαθανάτισε τις όμορφες στιγμές που πέρασαν όλοι μαζί. Μάλιστα, “τσάκωσε” και το πρώτο δημόσιο φιλί στο στόμα της 21χρονης με τον Φάνη Μπολέτση – δείτε εδώ ποια ήταν η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση.

Ο στολισμός ήταν σε κόκκινο χρώμα, αλλά οι περισσότεροι, όπως και εκείνη, φορούσαν μαύρα. Έλαμπε ολόκληρη με το φόρεμα που είχε διαλέξει με τον κορσέ και το φουντωτό τελείωμα και όλοι την χειροκροτούσαν και της τραγουδούσαν την ώρα που έσβηνε τα κεράκια της.




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.