Ads Top

Γιώργος Λιανός: Ρομαντικές στιγμές στον Άγιο Δομίνικο με την Κωνσταντίνα Καραλέξη - Φωτογραφίες



Μπορεί η παρουσίαση του Survivor να καταλαμβάνει μεγάλο χώρο απ’ το πρόγραμμά του, ωστόσο ο Γιώργος Λιανός πάντα βρίσκει χρόνο για την αγαπημένη του σύντροφο. 

Αυτή την περίοδο βρίσκεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, για να παρουσιάσει το δημοφιλές reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ και μαζί του ταξίδεψε φυσικά η Κωνσταντίνα Καραλέξη.



Εκείνη μοιράστηκε ορισμένες φωτογραφίες από τις όμορφες στιγμές τους στις εξωτικές παραλίες της Καραϊβικής, στις οποίες πέρα απ’ τα λαμπερά τοπία πρωταγωνιστούν και τα λαμπερά τους χαμόγελα. 

Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν την ευτυχία και τη σύνδεση του ζευγαριού, με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Ο Γιώργος Λιανός σε ένα break από το Survivor



Η Κωνσταντίνα Καραλέξη δημοσίευσε συγκεκριμένα στιγμές γεμάτες γέλιο και αγάπη, σχολιάζοντας: «Mode in the 90s». Μέσα από τις αναρτήσεις της, φαίνεται ότι πέρα από τις υποχρεώσεις που έχει ο Γιώργος Λιανός, βρίσκουν την ευκαιρία να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί.

Μέσα από αυτή τη σχέση έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Βαλέρια, η οποία έχει φέρει ακόμα περισσότερη χαρά στη ζωή τους. Αν και ο Γιώργος Λιανός καλείται για δεύτερο συνεχόμενο εξάμηνο να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, για επαγγελματικούς λόγους, οι στιγμές αυτές με την Κωνσταντίνα Καραλέξη προσφέρουν μια ευχάριστη απόδραση από την καθημερινότητα και την πίεση.

Το ζευγάρι δείχνει να είναι πολύ ευτυχισμένο και ενωμένο, και οι φωτογραφίες από τον Άγιο Δομίνικο το επιβεβαιώνουν.





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.