Ads Top

Φώτης Σεργουλόπουλος: Αυτός είναι ο κούκλος σεφ που του έκλεψε την καρδιά - Πως γνωρίστηκαν



Ποιος είναι ο σύντροφος του Φώτη Σεργουλόπουλου με τον οποίο παντρεύτηκε μυστικά, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο της Αθήνας, έχοντας μαζί τους μόνο τους δικούς τους ανθρώπους; 

Ο κούκλος σεφ Βαγγέλη Γερασίμου, συνεργάτης του παρουσιαστή της ΕΡΤ πολλά χρόνια στα μαγαζιά εστίασης και σύντροφός του, ουσιαστικά το άλλο μισό του, που -εκτός των άλλων – κρατάει στα χέρια του και ένα έπαθλο, ως πρώην νικητής στο reality επιβίωσης “Survivor Παταγονία” που πρόβαλε το Mega το 2010…



Ο αγώνας επιβίωσης και το έπαθλο του Survivor

Ήταν Μάιος του 2010, όταν ο 30χρονος τότε νεαρός σεφ, σήκωνε στην Παταγονία την ελληνική σημαία και έπαιρνε στα χέρια του το έπαθλο των 100.000 ευρώ ως νικητής του reality. Νικητής όμως ήταν και στην προσωπική του ζωή ο Βαγγέλης, που πέρασε δια πυρός και σιδήρου μέχρι να πετύχει


Γεννήθηκε στην Καλαμάτα και από μικρός είχε μάθει να δουλεύει στην πιτσαρία του μπαμπά του, σε όλα τα πόστα, σερβιτόρος, delivery, στην κουζίνα. Προσπαθώντας να βρει τον επαγγελματικό προσανατολισμό του ψαχνόταν σε διάφορα πόστα, έκανε αίτηση και βρέθηκε να δουλεύει σαν κρουπιέρης στο Καζίνο Λουτρακίου. Ούτε και εκεί όμως περνούσε καλά… Η δημοσιότητα και η λάμψη της αρέσει στον Βαγγέλη, τον τραβάει σαν μαγνήτης.



Θέλει να γίνει διάσημος στην τηλεόραση, πηγαίνει σε σεμινάρια στον ΑΝΤ1 και δηλώνει συμμετοχή στο “TV Stars Παρουσιάστε” στον ALPHA , αλλά δεν περνάει στο κάστινγκ. Η απόφασή του να πάρει μέρος στο reality ξάφνιασε τους δικούς του ανθρώπους και περισσότερο τους φίλους του. Ήξεραν ότι ήταν ένα παιδί low profile με ψυχή όμως λιονταριού, όταν τους είπε ότι έχει κάνει αίτηση να φύγει για την Παταγονία για να δοκιμάσει την τύχη του, εκείνοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Τον επιλέγουν ανάμεσα σε 5000 υποψηφίους αν και δεν είναι ο καλύτερος στα extreme sports, ούτε έχει την ιδανική φυσική κατάσταση, για να ανταποκριθεί στις δύσκολες συνθήκες επιβίωσης στην Παταγονία. “Γιατί να σε πάρουμε” τον ρωτούν στα δοκιμαστικά και εκείνος με απίστευτο θράσος τους απαντά: “Για να σας κάνω νούμερα”.

Κανείς από τους δικούς του δεν τον πιστεύει, εκτός από την μικρή του ανηψιά την Άρτεμη, τον συνοδεύουν με τις καλύτερες ευχές στο ταξίδι του αυτό και τον περιμένουν να γυρίσει γρήγορα, εκείνος όμως τους διαψεύδει. Ο Βαγγέλης πεινάει, διψάει και κρυώνει στην Παταγονία, όμως, σφίγγει τα δόντια και καταφέρνει να αφήσει άφωνους ακόμα μια φορά τους πάντες που πόσω μάλλον, δεν περίμεναν να πάρει το πρώτο βραβείο, η μόνη που τον πίστευε ήταν η μικρή ανηψιά του Άρτεμις.



Η γνωριμία του με τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Με το που επιστρέφει από το μακρινό του ταξίδι με την δόξα του νικητή, ο Βαγγέλης γνωρίζεται με τον Φώτη Σεργουλόπουλο που έχει μετακομίσει από το Mega στο Star και παρουσιάζει την εκπομπή Φ+Μ Live με την Μαρία Μπακοδήμου. Ο Βαγγέλης λόγω και της δημοσιότητας που έχει εισπράξει σαν νικητής του “Survivor” αρχίζει να κάνει εμφανίσεις σε διάφορα πάρτι και καλέσματα για να εξαργυρώσει την επιτυχία του, γνωρίζει όμως πολύ καλά ότι το glam είναι εφήμερο και θα περάσει γρήγορα.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι εκείνος που τον συμβουλεύει για τις επόμενες επιχειρηματικές κινήσεις του και είναι στο πλευρό του για να τον προστατεύει. Η πρόταση συνεργασίας με τον Κώστα Σκουλικαράκη δεν αργεί και έτσι γεννήθηκε η ιδέα του “Shamone” στο Γκάζι, που ανοίγει τις πόρτες του το 2012 και υποδέχεται τους επώνυμους φίλους του. Το gay friendly μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, γίνεται γρήγορα πόλος έλξης για πολλούς που το προτιμάνε για τις υπέροχες νοστιμιές της κουζίνας του αλλά και την ωραία μουσική και τα live του.

Οι γνωριμίες του Φώτη Σεργουλόπουλου παίζουν σημαντικό ρόλο στις δημόσιες σχέσεις και στην απήχηση που αποκτά το μαγαζί πολύ σύντομα, ενώ λίγο αργότερα και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2014 μετακινούνται και στο πανέμορφο αρχοντικό της Κηφισιάς, το “Artisanal” με κήπο – παράδεισο και υπέροχη κουζίνα που γίνεται πόλος έλξης για την πελατεία που δεν βρίσκει τραπέζι για να κάτσει.

Φώτης και Βαγγέλης ταξιδεύουν πολύ μαζί, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μοιράζονται ελάχιστες στιγμές από την προσωπική τους ζωή στο Instagram, αποφεύγουν την μεγάλη δημοσιότητα, ιδιαίτερα ο παρουσιαστής αν και δουλεύει στα Μέσα Ενημέρωσης, θέλει να προστατεύει όσο το δυνατόν περισσότερο την ζωή του από την κοινή θέα.

Έχοντας σύντροφό του τον Βαγγέλη Γερασίμου, απέκτησε τον 11χρονο σήμερα γιο του Γιώργο Σεργουλόπουλο, που επίσης κρατάει μακριά από τα φώτα, διαμαρτυρήθηκε δε πρόσφατα σε μια τηλεοπτική του συνέντευξη στην ΕΡΤ γιατί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία δεν επιτρέπεται στον σύντροφό του να γίνει ο δεύτερος γονιός του γιου του. Σχεδόν 13 χρόνια πριν ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου έκανε το τηλεοπτικό του coming out λέγοντας: “Κάνω μια δουλειά η οποία με εκθέτει στον κόσμο, με κάνει να είμαι ανοιχτός και να ενδιαφέρονται για μένα… Δεν θα υπήρχε μεγαλύτερο μαρτύριο από το να κρύβομαι και να λέω ψέματα…“.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.