Ads Top

Σκληρότερο και από το Big Brother: Αυτό είναι το νέο ριάλιτι εγκλεισμού του ΣΚΑΪ



Mπορεί να γράφτηκε ότι από το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν και σίγουρα από την επόμενη περίοδο, η σχέση του ΣΚΑΪ με την Acun Medya θα αλλάξει, με τον σταθμό να στρέφεται και στην ελληνική μυθοπλασία, αυτό όμως δε σημαίνει ότι τα ριάλιτι σόους και τηλεπαιχνίδια θα εξαφανιστούν από το πρόγραμμά του. 



Μάλιστα, το επόμενο ριάλιτι παιχνίδι του καναλιού με τίτλο «The Power» είναι ήδη προ των πυλών με το πρώτο trailer να βγαίνει στον αέρα.

Το The Power είναι ένας ριάλιτι διαγωνισμός στον οποίο συμμετέχουν 13 υποψήφιοι (influencers ή πρώην διαγωνιζόμενοι reality TV) σε ένα παιχνίδι στρατηγικής γύρω από ένα κρίσιμο ερώτημα: Ποιος κατέχει την εξουσία;

Στην αρχή κάθε εβδομάδας, ένας παίκτης θα αναλαμβάνει μυστικά τον έλεγχο του σπιτιού και της ζωής των άλλων κατοίκων. Αυτός γίνεται ο Παίκτης Εξουσίας, καθορίζοντας πού κοιμούνται οι άλλοι, τι τρώνε, ποιοι απολαμβάνουν συγκεκριμένα προνόμια, ποιοι συμμετέχουν σε προκλήσεις και ποιοι έχουν μειονεκτήματα στο παιχνίδι. Ο Παίκτης Εξουσίας πρέπει να κρατήσει την ταυτότητά του κρυφή για να παραμείνει στο διαγωνισμό.



Στο τέλος της εβδομάδας, ο Παίκτης Εξουσίας μπορεί να στοχεύσει και να απομακρύνει έναν διαγωνιζόμενο που θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Η μόνη ευκαιρία του στοχευμένου διαγωνιζόμενου να μείνει, είναι να ανακαλύψει ποιος είναι ο Παίκτης Εξουσίας. Εάν το καταφέρει, τότε ο Παίκτης Εξουσίας αναγκάζεται να φύγει από το παιχνίδι.

Κάθε εβδομάδα η εξουσία στο The Power μεταφέρεται, ένας νέος παίκτης γίνεται ο Παίκτης Εξουσίας, και εισάγονται νέοι κανόνες, οδηγώντας σε πλήρη αναδιάταξη στρατηγικών και συμμαχιών.

Ποιος θα καταφέρει να διαχειριστεί καλύτερα την εξουσία και να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο;

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.