Ads Top

Μυστήριο με τον Νίκο Μουτσινά στον Alpha - Γιατί πάει από αναβολή σε αναβολή η πρεμιέρα;



Έ ρε γλέντια που έχουμε να δούμε στην τηλεόραση με πρωταγωνιστές Νίκο Μουτσινά, Νίκο Κοκλώνη και κομπάρσο τον Alpha. 

Ξεκινάμε με την είδηση, η πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά είναι για 31 Οκτωβρίου! Θα γίνει η πρεμιέρα; Ποιος ξέρει!

Πάμε τώρα να σας πούμε αυτά που ξέρουμε. Της κλωτσοπατινάδας το κάγκελο γίνεται στην εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη με το Νίκο Μουτσινά. Από τη μεριά του Κοκλώνη υποστηρίζουν τα στελέχη του πως ο Νίκος Μουτσινάς έχει τρελές απαιτήσεις εκτός budget για την παραγωγή της εκπομπής. 



Από την άλλη οι συνεργάτες του Νίκου Μουτσινά αναφέρουν πως η παραγωγή εκτός του ότι είναι φτωχή και φθηνή σε σχέση με τα συμφωνηθέντα καθυστερούνε αδικαιολόγητα τους μιστούς των συνεργατών του Νίκου Μουτσινά. 

Όσοι γνωρίζουν από μέσα όλη την ιστορία λένε πως ο Νίκος Μουτσινάς ΔΕΝ θέλει να βγει στον αέρα του Alpha με την παραγωγή του Κοκλώνη διότι πιστεύει πως θα εκτεθεί! Λένε πως ψάχνει τρόπο να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Όλο το παρασκήνιο με ρεπορτάζ αποκλειστικό το έχει η Τζώρτζια Συρίχα….

Το “χρυσό συμβόλαιο” του Νίκου Μουτσινά κινδύνεψε να τιναχτεί στον αέρα!  

Το “Βραδιάτικα” είναι μια ακριβοπληρωμένη παραγωγή και ένα “χρυσό συμβόλαιο” με πολλά μηδενικά, με πολλά extra bonus, που έπεισαν τελικά τον Νίκο Μουτσινά, να επιστρέψει τηλεοπτικά στην βραδινή ζώνη του ALPHA και μετά από δύο αναβολές που πήρε, ετοιμάζεται για πρεμιέρα στο κανάλι στις 31 Οκτωβρίου.



Μια εκπομπή που πραγματικά πέρασε από “σαράντα κύματα” μέχρι να ξεκινήσει και ένας παρουσιαστής, για κάποιους υπερεκτιμημένος, για κάποιους εξαιρετικά ταλαντούχος που επίσης τράβηξε μεγάλο ζόρι, γιατί ενώ ήθελε να βγει εκτός τηλεόρασης, τέσσερα κανάλια τον… τραβολογούσαν προκειμένου να μπει μέσα. Έχει βάσανα ο κόσμος… Πραγματικά δεν θυμάμαι εάν κάτι τέτοιο έχει ξαναγίνει με άλλα πρόσωπα της τηλεόρασης στο παρελθόν, πιθανόν με την Ελένη Μενεγάκη, ή και με την Ρούλα Κορομηλά, πάντως το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Νίκος Μουτσινάς μέχρι να καταλήξει να βάλει την υπογραφή του στον ALPHA, πέρασε από το Mega, τον ΣΚΑΙ και τον ΑΝΤ1, συζήτησε με όλους, ήπιε τους καφέδες του και έθεσε βασικούς όρους και προυποθέσεις που ξάφνιασαν πολλές φορές τους συνομιλητές του με αυτά που ζητούσε, εκείνοι όμως παρόλα αυτά επέμεναν.

Δεν ξέρω αυτή την φορά τι όνειρο είδαν οι ιθύνοντες του καναλιού και “υπέκυψαν”, αρχικά στον έναν από τους βασικούς όρους του παρουσιαστή που ήταν για βραδινή εκπομπή, και στην συνέχεια και στους υπόλοιπους με ελάχιστες παρεμβάσεις, τάζοντάς του γη και ύδωρ, αφού “σκαλίζοντας” το τηλεοπτικό παρελθόν του, μας είχε αποδείξει ο ίδιος άνθρωπος, ότι ενώ είχε ξανακάνει βραδινές εκπομπές, δεν το είχε, και αυτές κόπηκαν σχεδόν αμέσως, λόγω κακής τηλεθέασης. Οι τηλεοπτικοί κριτικοί τότε τον είχαν σταυρώσει, σήμερα όμως τον υποδέχονται διθυραμβικά και τον περιμένουν με αγωνία. Τι άλλαξε; Μπορεί λόγω της απουσίας του για έναν χρόνο από την τηλεόραση να μας έπιασε σύνδρομο στέρησης “Μουτσινίτιδας”, πάντως καθώς φαίνεται το σημερινό comeback του απέδωσε θριαμβευτικά, καθώς κοινό και media συζητάνε εδώ και μήνες την επιστροφή του.



Προφανώς οι αποτυχίες των προηγούμενων σόου του Μουτσινά “Nick o clock το 2014 στον ALPHA, και “Sunday live” με την Ζέτα Μακρυπούλια το 2018 στον ΑΝΤ1 παραγράφηκαν από το μυαλό των υπευθύνων τηλεοπτικών καναλιών και μπήκαν στο χρονοντούλαπο της τηλεοπτικής ιστορίας, αφού το μόνο που ένοιαζε εδώ και μήνες τους διευθυντές προγραμμάτων ήταν να τον αποκτήσουν …

Είναι υπερεκτιμημένος ο Νίκος Μουτσινάς; Τι να σας πω τώρα; Εμένα η κριτική του κάποιες φορές, όταν κουνούσε επιδεικτικά το δάχτυλο, με είχε ενοχλήσει αφάνταστα ακούγοντάς τον να παραδίδει μαθήματα δημοσιογραφίας. Όμως παρόλα αυτά δεν παύει να είναι ένας εκπληκτικός stand up comedian, ετοιμόλογος, που μας έχει χαρίσει αμέτρητες στιγμές γέλιου με την ευστροφία του μυαλού του και τους μορφασμούς του. Η showbiz δείχνει να τον αγαπά πάντως και να τον περιμένει, οπότε έχοντας πλειοψηφία υποστηρικτών και φανατικού club θαυμαστών, κανενός άλλου γνώμη δεν μετράει…

Δεν είναι υπερβολή, εάν πούμε ότι όλοι μα όλοι ανεξαιρέτως έριξαν χρυσάφι στα πόδια του, δίνοντάς του το σκήπτρο της επιτυχίας ενός από τους πέντε πιο ακριβοπληρωμένους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, και εκείνος με την σειρά του κρατώντας το ως μαγικό ραβδί, με έναν παιχνιδιάρικό τρόπο τους “έπαιζε” όλους στα χέρια του. Έτσι ενώ βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 και ένα βήμα πριν τις υπογραφές, τίναξε στον αέρα την προχωρημένη συμφωνία τους και κατέληξε στον ALPHA . Σημαντικό ρόλο στην απόφασή του αυτή έπαιξε ο Χρήστος Κόμπος, διευθυντής προγράμματος στον ALPHA, που είναι ο ίδιος άνθρωπος που είχε βοηθήσει τον Νίκο Μουτσινά στον ΣΚΑΙ και μεταξύ τους είχαν χτίσει μια αμοιβαία σχέση συνεργασίας και εμπιστοσύνης.

Βέβαια, για να τα λέμε και αυτά, ο ΑΝΤ1 στάθηκε ένα βήμα πίσω από τον ALPHA, στις διαπραγματεύσεις, ακούγοντας τους όρους του παρουσιαστή. Ο Νίκος Μουτσινάς ζητούσε ως αμοιβή ένα αξιοσέβαστο μηνιαίο εισόδημα της τάξεως των 30.000 ευρώ στην τηλεόραση και κάποια επιπλέον facilities και χορηγίες για την ταινία του “Τα βαφτίσια”, όπως και να μην υπάρχει ρήτρα εμπορικότητας, δηλαδή να έχει να λαμβάνει συγκεκριμένο ποσό μόνο αν πιάσει συγκεκριμένα νούμερα τηλεθέασης, η συμφωνία και το συμβόλαιο του θα είναι σταθερό ακόμα και να έχει χαμηλές τηλεθεάσεις. Επιπροσθέτως ζήτησε να κάνει μεγάλης διάρκειας διακοπές τις επίσημες αργίες, στα πρότυπα του Κανάκη, της Ελένης Μενεγάκη και του Γρηγόρη Αρναούτογλου και να μην προβάλλεται η εκπομπή όταν θα υπάρχει καυτή επικαιρότητα – κάτι που τον είχε φέρει πολλές φορές σε αντιπαράθεση με τον ΣΚΑΙ που τον υποχρέωνε να κάνει εκπομπές ακόμα και στις περιόδους πολέμων, πυρκαγιών και έκτακτων περιστάσεων.

«Τρίτη αναβολή δεν έχει» μου έλεγε τις προάλλες ένα στέλεχος του ALPHA για την πρεμιέρα του Μουτσινά, υποστηρίζοντας ότι θα είναι ένα σόου – υπερπαραγωγή Ευρωπαικών προδιαγραφών… Επομένως, εκτός απροόπτου (χτύπα ξύλο) μετά και την περιπέτεια που πέρασε ο παρουσιαστής με την υγεία του και τις δυο αναβολές της πρεμιέρας του, το “Βραδιάτικα” θα ξεκινήσει στις 31 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα, αντί για τις 17 Οκτωβρίου που ήταν προγραμματισμένο.

Και παρότι μέχρι πρότινος οι κακές γλώσσες υποστήριζαν ότι “υπήρχε κίνδυνος να τιναχτούν όλα στον αέρα” λόγω διαφωνιών του παρουσιαστή με την εταιρεία παραγωγής, εξαιτίας του over budget κόστους των σκηνικών στο πλατό που μέχρι την τελευταία στιγμή δεν είχαν στηθεί, (πολλά νεύρα μου είπαν ότι είχαν και οι δυο πλευρές που πολλές φορές έφτασαν στα άκρα να το διαλύσουν) φαίνεται όμως ότι τα πνεύματα καταλάγιασαν και τελικά τα “αγκάθια” στην σχέση του Μουτσινά με την εταιρεία παραγωγής του Κοκλώνη, έδιωξαν μακριά το κακό μάτι και ξεπεράστηκαν …
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.