Ads Top

Δεν το πιστεύει ούτε ο ALPHA: Τι τηλεθέαση σημείωσε το νέο DEAL με τον Θαναηλάκη λίγο πριν κλείσει η 2η εβδομάδα


O ALPHA ρίσκαρε με το φετινό Deal και όπως φαίνεται, έστω και με ένα μικρό δείγμα δύο εβδομάδων, κέρδισε. 

Ρίσκο ήταν η απόφασή του να εμπιστευτεί ένα από τα πιο επιτυχημένα project του, το απογευματινό του «σιγουράκι» στα τηλεπαιχνίδια, σε έναν αθλητικογράφο ο οποίος είχε εμπειρία μόνο από παρουσιάσεις αθλητικών δελτίων και εκπομπών. Το Deal Θαναηλάκη φαίνεται ότι ήρθε για να μείνει.



Τα πολύ καλά δοκιμαστικά που έκανε στον ALPHA του έδωσαν τη δουλειά και δύο εβδομάδες μετά μοιάζει δικαιωμένη η επιλογή των ανθρώπων του καναλιού και της παραγωγής. 

Ο Γιώργος Θαναηλάκης και το Deal κατάφεραν να περάσουν πρώτοι στην τηλεθέαση της Τετάρτης 2/10 φτάνοντας στο 19% στο δυναμικό κοινό. Πέρασαν μάλιστα τον «βασιλιά» της απογευματινής ζώνης Πέτρο Πολυχρονίδη και τον «Τροχό» του που ήταν δεύτερος, πολύ κοντά, με 18,6%.

Βέβαια τα δύο τηλεπαιχνίδια δεν τρέχουν παράλληλα, ακριβώς τις ίδιες ώρες. Το τελευταίο ημίωρο του Deal συμπίπτει χρονικά με το πρώτο ημίωρο του Τροχού της Τύχης. Παρόλα αυτά η επιτυχία του πρωτάρη Γιώργου Θαναηλάκη θεωρείται δεδομένη, τουλάχιστον στο δυναμικό κοινό.



Στο γενικό σύνολο ο Τροχός της Τύχης είναι ακόμα αρκετά μπροστά αφού το 20.6% που έφτασε την Τετάρτη ήταν 5 μονάδες μπροστά από το 15,6% του Deal.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.