Ads Top

Νίκος Μουτσινάς: Διαλύθηκαν οι Alcatrash για το NM Βραδιάτικα – Τι συνέβη



Στην εκπομπή του MEGA, Buongiorno, το πρωί της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου, προβλήθηκαν δηλώσεις της Ματίνας Νικολάου για το νέο show που ετοιμάζει με τον Νίκο Μουσινά, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες.

«Όλα πάνε καλά, προσπαθούμε να προετοιμαστούμε γιατί είναι μία εκπομπή που έχει απαιτήσεις. Δεν υπάρχουν προβλήματα με τον Νίκο Κοκλώνη. Θα μοιάζει με το Καλό Μεσημεράκι. Ο Νίκος μου το ανακοίνωσε. Η Βάνια μου είχε λείψει, δεν την αποχωρίζομαι ποτέ. Αν ήμουν θεατής θα ήθελα να δω τον Νίκο στην τηλεόραση. Μου λείπει από την τηλεόραση. Έχει την αγωνία να αρχίσουμε και να πάνε όλα τέλεια», είπε μεταξύ άλλων.



Τι συνέβη με τους Alcatrash και τον Νίκο Μουτσινά

Μετά την προβολή των δηλώσεων, ωστόσο, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε ένα σοκαριστικό παρασκήνιο για το ΝΜ Βραδιάτικα, όπως θα λέγεται η εκπομπή τους. Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά στα προβλήματα από την πλευρά του Νίκου Κοκλώνη, δήλωσε πως πράγματι δεν ήταν κάτι σημαντικό, αλλά ξεκίνησε από τις απαιτήσεις που υπήρχαν για το show και έφτασε μέχρι και τα οικονομικά, ωστόσο το μεγαλύτερο θέμα έχει προκύψει στην μπάντα που μέχρι πρότινος είχε στο πλευρό του ο παρουσιαστής.



Ο λόγος για τους Alcatrash. Το συγκρότημα ξεκίνησε μαζί του στο Καλό Μεσημεράκι στο ΣΚΑΙ και ήταν ένα “δίδυμο” που σημείωνε μεγάλη επιτυχία, καθώς είχαν όλοι πολύ καλή χημεία μεταξύ τους, όμως στη νέα εκπομπή έδωσαν την επιλογή στον Νίκο Μουτσινά να διαλέξει μόνο ένα άτομο και εκείνος επέλεξε τον Ανδρέα Βούλγαρη, που είναι μουσικός παραγωγός.

Εκείνος, λοιπόν, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τη μπάντα και να ακολουθήσει τον παρουσιαστή, γεγονός που προκάλεσε δυσαρέσκεια ανάμεσα στα πρώην μέλη και τον ίδιο. Παρόλο που εκείνοι δεν ήθελαν ούτως ή άλλως να βρίσκονται στο ΝΜ Βραδιάτικα, δεν χάρηκαν καθόλου που ο συνεργάτης τους τους άφησε μετά από τόσα χρόνια.

Ποιος θα είναι ο πρώτος καλεσμένος στο ΝΜ Βραδιάτικα



Στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσου, από την άλλη πλευρά, συζητώντας για την εκπομπή αυτή, αναφέρθηκαν στους καλεσμένους που θα δούμε και αποκάλυψαν πως ο πρώτος θα είναι από το εξωτερικό, μεγάλος αστέρας και έχει απασχολήσει έντονα τα media το τελευταίο διάστημα, με το πάνελ να λέει πως μάλλον πρόκειται για τον Μπρούνο Τσερέλα και πως ίσως δώσει κοινή συνέντευξη με την Αθηνά Οικονομάκου. Ο Χάρης Λεμπιδάκης, όμως, τους διέψευσε…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.