Ads Top

«Τελειώνει» Έλληνα διαιτητή ο Λανουά μετά την 9η αγωνιστική!



Ποιον «τελειώνει» - Ποιον βάζει στον...πάγκο

Έξαλλος με τη διαιτησία του Τσέτσιλα στο Αγρίνιο ο Στεφάν Λανουά, στέλνει τον Γρεβενιώτη διαιτητή σε... βαθιά κατάψυξη και στέλνει μήνυμα.



Το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Βόλο στιγματίστηκε με μία από τις χειρότερες διαιτητικές αποφάσεις της φετινής χρονιάς.

Οι Θεσσαλοί απέδρασαν με το διπλό με ένα πέναλτι στις καθυστερήσεις (έγινε στο 95', εκτελέστηκε στο 100'), αλλά η φάση που σημάδεψε τον αγώνα δεν ήταν άλλη από την ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη κάρτα που δόθηκε στον Στάγιτς μόλις από το 28', αφήνοντας τους γηπεδούχους με δέκα παίκτες για περισσότερο από μία ώρα. 



Μία φάση που οριακά ήταν φάουλ, ο Τσέτσιλας αποφάσισε να την τιμωρήσει με κίτρινη κάρτα, δεύτερη μάλιστα στον ίδιο παίκτη, γεγονός που έκανε έξαλλο τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Στεφάν Λανουά, δικαιώνοντας έτσι και τα σφοδρά παράπονα που είχαν οι Αγρινιώτες από το παιχνίδι.  

Είναι η πρώτη φορά που ο Γάλλος αρχιδιαιτητής “δείχνει” με τέτοιο τρόπο κάποιον διαιτητή στο πρωτάθλημα και μάλιστα είναι τόσο κάθετος για την παρουσία του Γρεβενιώτη ρέφερι στο Αγρίνιο, που θα μπορούσε ακόμη και να τον τελειώσει από τους πίνακες. 

Αυτό για την ώρα δεν θα συμβεί, αλλά σε πρώτη φάση ο Τσέτσιλας θα μπει στον “πάγο” για καιρό. 



Αυτό είναι και το πρώτο σοβαρό μήνυμα που στέλνει ο Λανουά σε διαιτητή, προς γνώσιν και συμμόρφωση των υπολοίπων, ότι δεν πρόκειται να μείνει αμέτοχος σε ανάλογα φαινόμενα και περιμένει βαριά τιμωρία όσους διαιτητές αποφασίσουν να γίνουν... πρωταγωνιστές. 
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.