Ads Top

Ορέστης Χαλκιάς: Ελεύθερος μετά από 8 χρόνια σχέσης – Αυτή είναι η γνωστή πρώην σύντροφος του



Ο Ορέστης Χαλκιάς, αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του και σίγουρα μια από τις καλύτερες ανακαλύψεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, αφού αναδείχθηκε μέσα από τον ρόλο του στο Maestro του Mega.

Στην σειρά, τον βλέπουμε να υποδύεται τον ρόλο ενός ομοφυλόφιλου νεαρού, που είναι ερωτευμένος με τον καλύτερο του φίλο. 

Στην πραγματική ζωή, όμως, διατηρούσε μια μακροχρόνια σχέση των 8 ετών με την επίσης ηθοποιό, Δάφνη Κιουρκτσόγλου. 



Η ηθοποιός κατέχει επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του MEGA, «Famagusta», η οποία προβάλεται στη μικρή οθόνη από τον Απρίλιο. Ένα δημοσίευμα λοιπόν που φέρνει στο φως η Real life, αποκαλύπει ότι το ζευγάρι έχει τραβήξει διαφορετικούς δρόμους εδώ και αρκετό καιρό.

Το δημοσίευμα για τον χωρισμό του Ορέστη Χαλκιά

Το δημοσίευμα λοιπόν, που θέλει τον Ορέστη Χαλκιά και την πρώην σύντροφο του να έχουν χωρίσει λέει ότι οι δυο ηθοποιοί δεν βρίσκονται σε σχέση εδώ και ένα χρόνο. Ενώ, όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσαν να κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, γι’ αυτό και ο χωρισμός τους έγινε αθόρυβα χωρίς να το πάρει είδηση κανείς. Ενώ, το τέλος στη σχέση τους έγινε σε πολύ ήπιους τόνους με το κλίμα ανάμεσά τους να παραμένει καλό.




Τόσο ο Ορέστης Χαλκιάς όσο και η Δάφνη Κιουρτσόγλου προτιμούν να απασχολούν τα Μέσα μόνο μέσα από τη δουλειά τους γι’ αυτό και είναι πολύ προσεκτικοί με όσα δημοσιοποιούν γύρω από την προσωπική τους ζωή.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.