Ads Top

Όλο το διαδίκτυο μιλάει για τη Σίσσυ Χρηστίδου: Με 8 λέξεις είπε για τη σχέση Λιάγκα-Αντωνά όσα κανείς δεν τόλμησε


Ενοχλημένη φάνηκε να ήταν η γνωστή παρουσιάστρια, Σίσσυ Χρηστίδου, λόγω των ερωτήσεων που δέχεται συνεχώς η Μαρία Αντωνά για τον Γιώργο Λιάγκα και είναι άβολες.

Πιο συγκεκριμένα η Σίσσυ Χρηστίδου παρακολούθησε τη συνέντευξη της Μαρίας Αντωνά στην εκπομπή της «Χαμογέλα και Πάλι» κι εστίασε στις άβολες και πιο προσωπικές ερωτήσεις που δέχεται εκείνη για τον Γιώργο Λιάγκα με τον οποίο εδώ και μήνες διατηρεί σχέση.





Εκνευρισμένη κι ενοχλημένη η Σίσσυ Χρηστίδου – Ο λόγος που αντέδρασε με αφορμή τον Γιώργο Λιάγκα

Η Μαρία Αντωνά μίλησε στις κάμερες και σχολίασε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Όταν η ρεπόρτερ του Mega τη ρώτησε αν θα μπορούσε να συνεργαστεί με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η Μαρία Αντωνά φάνηκε αμήχανη, καθώς εδώ και μήνες διατηρεί σχέση με τον παρουσιαστή του ANT1.



«Από τη στιγμή που δεν μου έχει γίνει πρόταση, δεν το έχω σκεφτεί. Σίγουρα είναι μια εκπομπή που πρωταγωνιστεί, οπότε θεωρώ ότι είναι πολύ ωραίο και το περιβάλλον, σίγουρα περνάνε ωραία εκεί πέρα. Δεν ξέρω, μπορεί να το σκεφτόμουν. Απλά αυτή τη στιγμή που είμαι τώρα, λίγο δύσκολα θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία», απάντησε η Μαρία Αντωνά.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, παρακολουθώντας τη συνέντευξή της στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, δεν δίστασε να σχολιάσει τον τρόπο με τον οποίο οι δημοσιογράφοι τη ρωτούν διαρκώς για τον Γιώργο Λιάγκα, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της για αυτές τις άβολες ερωτήσεις.



«Εντάξει τώρα… αυτό η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο αστείο, αλλά και αμήχανο αυτό που κάνουμε. Δηλαδή, άκουγα τώρα τη Ρέα μας εκεί που έλεγε: “Ποιο πρωινό βλέπεις;” Λέει αυτή: “Όλα τα βλέπω τα πρωινά”. Τύπου ας κοροϊδευτούμε μεταξύ μας. “Στο πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα θα πήγαινες;”

“Ε, δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση”. Είναι όλο αυτό… κορίτσια, Hello» σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Μεγάλο λάθος της Μαρίας αν πάει στην εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα. Δεν μπλέκεις ποτέ τα προσωπικά με τα επαγγελματικά», πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.