Ads Top

Έκλεισαν την πόρτα: Αυτοί είναι οι 8 τραγουδιστές που είπαν όχι για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2025


Οι φετινές συμμετοχές και υποψηφιότητες για τον ελληνικό τελικό της Eurovision 2025 φαίνεται ότι θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο, αφού ο διαγωνισμός τραγουδιού μετά από χρόνια ξαναποκτάει την αίγλη του εντός των ελληνικών δσκογραφικών εταιρειών που θέλουν να προωθήσουν τους καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάζονται. 

Σε αυτό ίσων να βοήθησε και το δεδομένο μπουστάρισμα που πήρε η καριέρα της Μαρίνας Σάττι μετά τη φετινή συμμετοχή της στον διαγωνισμό.

Τα πρώτα ρεπορτάζ ανέφεραν την πρόθεσή έχουν εκφράσει τουλάχιστον 26 καλλιτέχνες για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό. 



Όσο περνούσαν οι μέρες τα ονόματα αυξήθηκαν, στη λίστα μπήκαν και ελληνικά συγκροτήματα και ούτε λίγο ούτε πολύ φτάσαμε στα 80 περίπου ονόματα καλλιτεχνών να είναι έτοιμοι να στείλουν το δικό τους τραγούδι στην επιτροπή της ΕΡΤ.

Φυσικά υπάρχουν και πολλοί καλλιτέχνες που ήδη, από τον Σεπτέμβριο, γνωρίζουν ότι δε θα μπορούσαν τον επόμενο Απρίλιο και κυρίως Μάιο να βρίσκονται στη Βασιλεία της Ελβετίας για τους ημιτελικούς της Eurovision. Σε αναλυτικό ρεπορτάζ του eurovisionfun.com και ύστερα από επικοινωνία του σάιτ με τους καλλιτέχνες, δημοσιεύτηκαν τα πρώτα 8 ονόματα που απέκλεισαν την πιθανότητα να βρίσκονται στα προκριματικά της ΕΡΤ. Το κάθε όνομα για τον δικό του λόγο.



  1. Lila (λόγω επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων, δεν έχει χρόνο να προετοιμάσει μια συμμετοχή για τον φετινό διαγωνισμό)
  2. Monika (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν είναι τουλάχιστον για φέτος, στα σχέδια της, ο διαγωνισμός)
  3. Ηλίας Κόζας
  4. Μαρία Μαραγκού (δεν είναι στα πλάνα της ο διαγωνισμός για το 2025)
  5. Joanna Drigo (δεν είναι στα πλάνα της ο διαγωνισμός για το 2025)
  6. Παυλίνα Βουλγαράκη (απέκλεισε μια ενδεχόμενη συμμετοχή τους στον εθνικό τελικό)
  7. Ρία Ελληνίδου (απέκλεισε μια ενδεχόμενη συμμετοχή τους στον εθνικό τελικό)
  8. Γιώργος Περρής (δεν επιθυμεί τη συμμετοχή του στον εθνικό τελικό, ενώ θέλει πολύ να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο μέλλον)
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.