Ads Top

Έφυγε από το σπίτι τους ο τραγουδιστής: Ο λόγος που χώρισαν μετά από 7 χρόνια σχέσης, Ματίνα Νικολάου – Βασίλης Πορφυράκης



Η Ματίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης φαίνεται πως χώρισαν, μετά από επτά χρόνια σχέσης, όπως άφησε να εννοηθεί ο τραγουδιστής στο Story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, για λίγα λεπτά.

Η ανάρτηση που είχε κάνει ο Βασίλης Πορφυράκης για τη Ματίνα Νικολάου



«Όλα αρχίζουν και κάποτε τελειώνουν. Να προσέχεις και να σε έχει ο Θεός καλά Μ.Ν. Όλα για καλό» είχε υπογραμμίσει ο Βασίλης Πορφυράκης.

Το θέμα σχολιάστηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και όπως επεσήμανε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης “το ζευγάρι φέρεται ότι έχει χωρίσει και μάλιστα ο τραγουδιστής, έχει φύγει από το σπίτι που συζούσαν και μένει σε άλλο σπίτι. Από την πλευρά του Βασίλη Πορφυράκη υπάρχει ένα μικρό «παράθυρο» στο να τα ξαναβρεί με τη Ματίνα Νικολάου“.

Οριστικός ο χωρισμός Ματίνας Νικολάου και Βασίλη Πορφυράκη

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερες ότι από το δικό της ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο χωρισμός είναι οριστικός.



Μακρυμάλλης, χαμογελαστός έφηβος: Η Ματίνα Νικολάου ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της και η ομοιότητα τους είναι εντυπωσιακή

Η Ματίνα Νικολάου απολαμβάνει τις διακοπές της με τον έφηβο γιο της και μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στο instagram φωτογραφίες από το μπάνιο τους στην παραλία.

Η ανάρτηση της Ματίνας Νικολάου με τον γιο της






Τα θετικά σχόλια που δέχτηκε η Ματίνα Νικολάου

Η ηθοποιός έκανε τους ακόλουθούς της να αντιδράσουν ευχάριστα, με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου να γράφει «Αποκλείεται» και τη Σοφία Φαραζή να σημειώνει «Ωρε να χαρώ εγώ παιδιά όμορφα».

Όπως είχε υπογραμμίσει η ηθοποιός, πριν λίγο καιρό, στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», «ο γιος μου τώρα είναι στο Λύκειο, έχουν ξεπεραστεί οι συζητήσεις για την «Βάνια». Είναι δύσκολο, γιατί δεν κατάλαβα πότε πήγε Λύκειο. Περνάει μία ήσυχη εφηβεία και ελπίζω να μην αλλάξει αυτό. Με τον Βασίλη έχουν φιλική σχέση. Έχουμε καλή σχέση με τον πατέρα του, όχι από την αρχή, αλλά όταν υπάρχει αγάπη, γίνεται».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.