Ads Top

Κάνει την ανατροπή η ΕΡΤ με το «Αρχελάου 5» – Τι αλλάζει στην πολυσυζητημένη σειρά



Δεν τα παρατάει η ΕΡΤ στο θέμα της Αρχελάου 5, με τη νέα διοίκηση να παίρνει στα χέρια της μέρος του τρόπου παραγωγής της σειράς προκειμένου να σώσει ό,τι σώζεται και να μην πεταχτούν τα χρήματα για τα προσυμφωνημένα επεισόδια. 

Θυμίζουμε ότι η σειρά είχε πάρει έγκριση για 80 επεισόδια με την ΕΡΤ να έχει όρο στο συμβόλαιο ότι μπορεί να ανανεώσει μονομερώς τη σειρά για ακόμα 80 επεισόδια, μετά το πέρας του 20 επεισοδίου.



Ο πρώτος μήνας πέρασε και μαζί το 20 επεισόδιο, η σειρά έφτασε στο 25 και η απόφαση της ΕΡΤ είναι να περάσει και ο δεύτερος μήνας, πριν πάρει την τελική της απόφαση, αλλά όχι με τις παρούσες συνθήκες παραγωγής. 

Ως το τέλος του μήνασ θα υπάρχουν αλλαγές στη διαδικασία παραγωγής και αλλαγές στο σενάριο. Η ΕΡΤ έχει δεσμεύσει 3.624.463 ευρώ για τη σειρά η οποία κάνει 2-3% στο δυναμικό κοινό, το οποίο θεωρητικά θα ήταν το δυνατό της σημείο.

Αρχελάου 5 – ΕΡΤ: Πώς θα συνεχίσουν να συνυπάρχουν

Το γεγονός ότι απέναντί της υπάρχει η ελληνική μυθοπλασία των ιδιωτικών καναλιών δεν μπορεί να λέει κάτι καθώς οικονομικά η παραγωγή είναι ανταγωνιστική καθώς κάθε επεισόδιό της κοστίζει 45.305€. Τα νούμερα στο ERTflix είναι σταθερά στους 40.000 τηλεθεατές αλλά η Παραλία που προβάλλεται μετά από την Αρχελάου 5 και έχει απέναντί της επίσης μεγάλο ανταγωνισμό, φτάνει και ξεπερνάει τους 60.000 τηλεθεατές στην ψηφιακή πλατφόρμα του δημόσιου καναλιού.



Η τελική απόφαση της ΕΡΤ για ανανέωση ή μη των επόμενων επεισοδίων θα παρθεί αφού φανεί αν οι αλλαγές στο σενάριο και την παραγωγή, που ζήτησε, θα έχουν αποτελέσματα. Τα συμφωνηθέντα μέχρι σήμερα επεισόδια θα ολοκληρωθούν τον Ιανουάριο.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.