Ads Top

Απίστευτο ντεμπούτο Μανωλά: Έπαιξε επιθετικός και σκόραρε 5 γκολ (vid)



Ονειρικό ντεμπούτο με τον Πανναξιακό είχε ο Κώστας Μανωλάς, καθώς ο άλλοτε στόπερ του Ολυμπιακού στο πρώτο του παιχνίδι με τη νέα του ομάδα αγωνίστηκε για 34 λεπτά και πέτυχε πέντε τέρματα, αγωνιζόμενος στην κορυφή της επίθεσης!

Το μεσημέρι της Κυριακής (20/10), ο Πανναξιακός του Κώστα Μανωλά υποδέχθηκε στο γήπεδο του Αγερσανίου στη Νάξο τον Μαρπησσαϊκό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων.



Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος πέρα από τον άλλοτε αμυντικό του Ολυμπιακού. Κι αυτό διότι ο Κώστας Μανωλάς κατάφερε να σημειώσει πέντε γκολ στην πρώτη του εμφάνιση με τη νέα του ομάδα.

Αξιο αναφοράς μάλιστα είναι το γεγονός ότι ο 33χρονος άλλοτε στόπερ της Ρόμα, αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης και πέτυχε τον συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων σε λιγότερο από 34 λεπτά! Σε εκείνο το σημείο της αναμέτρησης, αποσύρθηκε στον πάγκο, πραγματοποιώντας με αυτόν τον τρόπο, μία μυθική εμφάνιση.



Στο πρώτο λεπτό του αγώνα, ο Κώστας Μανωλάς βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ, κάνοντας το 1-0 για τον Πανναξιακό. Λίγο αργότερα σκόραρε για το 2-0, ενώ στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης, με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 3-0 για την ομάδα του. Στο 20' με τον ίδιο τρόπο σκόραρε για το 5-0 των γηπεδούχων και ολοκλήρωσε το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα με ακόμη ένα τέρμα.

Να σημειωθεί ότι το σκορ του ημιχρόνου μεταξύ Πανναξιακού και Μαρπησσαϊκού ήταν 9-1!





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.