Ads Top

Τα κατάφερε στα 45 της: Μεγάλες χαρές για την Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο, μαθεύτηκαν τα χαρμόσυνα & οι ευχές έπεσαν βροχή



Ένα πάρτι – υπερπαραγωγή διοργάνωσε ο Λευτέρης Σουλτάτος για τη Βάσω Λασκαράκη, στην Κρήτη, και καλεσμένοι ήταν όλοι οι φίλοι της.

Η ηθοποιός είχε στις 19/10, τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε στο αγαπημένο της νησί έχοντας στο πλευρό της πολύ δικούς της ανθρώπους και συναδέλφους που με τα χρόνια έγιναν οικογένεια.




Καλεσμένοι ήταν μεταξύ άλλων και ο Μελέτης Ηλίας με την σύζυγό του Θέμιδα Βουτσινά.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τους εντόπισε και τους απαθανάτισε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου κατά την επιστροφή τους στην Αθήνα, το βράδυ της Κυριακής 20/10. Όπως ήταν φυσικό δεν πέρασαν απαρατήρητοι, ενώ ο ηθοποιός παρακολουθούσε στο κινητό του αγώνα ποδοσφαίρου.

Θυμίζουμε ότι ο Μελέτης Ηλίας αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά» και είχε δηλώσει σε συνέντευξή του: «Λοιπόν, καταρχάς οφείλω να βγάλω μάλλον το καπέλο στο συγγραφικό δίδυμο γιατί κάθε φορά που παίρνουμε επεισόδιο, θέλουμε να τρέξουμε να το διαβάσουμε, να δούμε τη συνέχεια. Είναι εξαιρετικό, έχει μυστήριο και στο πρώτο επεισόδιο είναι το… πώς να το πω…




Η αναδίπλωση των χαρακτήρων, η παρουσίαση κατά μια έννοια. Να ξέρετε πως έρχονται επεισόδια που σου κόβουν κυριολεκτικά την ανάσα. Είναι μεγάλη πρόκληση και για μένα προσωπικά και για όλους τους ηθοποιούς να συμμετέχουμε σε κάτι το οποίο δεν έχει ξανασυμβεί στην ελληνική τηλεόραση. Το 1700 είναι μια αχαρτογράφητη περιοχή, γιατί μέχρι τώρα είτε σε σειρές είτε σε ταινίες έχουν φτάσει μέχρι την ελληνική επανάσταση. Αυτό τώρα λοιπόν είναι 100 χρόνια πριν και δεν το έχουμε δει ποτέ στην Ελλάδα. Από τη μια για μας αυτό είναι δεσμευτικό γιατί είναι κάτι άγνωστο και από την άλλη είναι απελευθερωτικό γιατί δεν έχεις να συγκριθείς με κάτι…».




Τσακώθηκαν μετά από τόσα χρόνια; Η Λασκαράκη δεν ευχήθηκε στην κουμπάρα της Οικονομάκου και ξεκίνησαν τα… σενάρια

Η Βάσω Λασκαράκη είναι κουμπάρα και πολύ καλή φίλη με την Αθηνά Οικονομάκου δεν της έστειλε τις ευχές της και τα σενάρια για τις σχέσεις τους έχουν ήδη ξεκινήσει.

Γενικότερα γύρω από τις δύο ηθοποιούς υπήρχε εδώ και καιρό ένα ερωτηματικό για τις σχέσεις τους και πλέον τα σενάρια δίνουν και παίρνουν μετά την απόφαση της Βάσως Λασκαράκη να μην ευχηθεί στη γιορτή της κουμπάρας της.

Ξεκίνησαν τα σενάρια για τις σχέσεις τους – Η Λασκαράκη δεν ευχήθηκε στην Οικονομάκου για τη γιορτή της

Βάσω Λασκαράκη και Αθηνά Οικονομάκου είναι αρκετά χρόνια φίλες και κουμπάρες.

Η Αθηνά Οικονομάκου και η Βάσω Λασκαράκη είναι αρκετά χρόνια φίλες, με τη δεύτερη να είναι μεταξύ των νονών του Μάξιμου, του μοναχογιού της πρώτης με τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Οι δυο τους έχουν μιλήσει σε αρκετές συνεντεύξεις για τη σχέση τους, αλλά και στα social media έχουν κληθεί να αναφερθούν σε αυτή.

Τον περασμένο Μάιο η Αθηνά Οικονομάκου είχε δεχθεί μία ερώτηση σε ένα q&a που έκανε στο Instagram για το τι συμβαίνει μεταξύ τους, μιας και έχουν καιρό να βρεθούν. Τότε, η ίδια απάντησε ότι βρίσκονται απλώς δεν το ανεβάζουν στο Instagram. Η Βάσω Λασκαράκη είχε ευχηθεί στην κουμπάρα της για τα γενέθλια της τον περασμένο Μάρτιο, δημοσιεύοντας ένα βίντεο από τη σειρά που συμπρωταγωνιστούσαν.

Όμως με αφορμή την γιορτή της την 1η Σεπτεμβρίου, η Βάσω Λασκαράκη δεν έκανε κάποια σχετική ανάρτηση για τη φίλη της και κουμπάρα της, με πολλούς να αναρωτιούνται τι συμβαίνει με τις δύο γυναίκες.

Η αλήθεια είναι ότι η Αθηνά Οικονομάκου και η Βάσω Λασκαράκη δεν διαφημίζουν τη φιλία τους και κάνουν κοινές αναρτήσεις αρκετά σπάνια. Και μπορεί η Αθηνά Οικονομάκου να είναι αρκετά ενεργή στα προσωπικά της social media, όμως η Βάσω Λασκαράκη είναι πιο χαμηλών τόνων και δεν μοιράζεται αρκετά στο Instagram της.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.