Ads Top

Νικολέτα Τσομπανίδου 4 χρόνια μετά: H νικήτρια του πρώτου «The Bachelor» που εξαφανίστηκε από τα Μέσα έγινε μια άλλη - Τι κάνει σήμερα



Η Νικολέτα Τσομπανίδου, νικήτρια του πρώτου κύκλου του «The Bachelor» το 2020, έχει κάνει αρκετές αλλαγές στη ζωή της μετά το τέλος του ριάλιτι. 

Αν και η σχέση της με τον Παναγιώτη Βασιλάκο δεν κράτησε, εκείνη έχει προχωρήσει προσωπικά και επαγγελματικά.



Σήμερα, ασχολείται ενεργά με τα social media, διατηρώντας έναν δημοφιλή λογαριασμό στο Instagram όπου μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της, την αγάπη της για τη μόδα και τα ταξίδια. Συχνά κάνει συνεργασίες με διάφορα brands, ενώ έχει υιοθετήσει ένα νέο look με μακριά μαλλιά και extensions, που έχουν εντυπωσιάσει τους ακολούθους της.

Η ίδια έχει απομακρυνθεί από τον χώρο της τηλεόρασης και οι συνεντεύξεις που δίνει είναι σπάνιες ως μηδενικές. 



Επιπλέον, η Νικολέτα αποκάλυψε ότι τα χρήματα που κέρδισε από το «The Bachelor» τα έδωσε άμεσα στους γονείς της, ενώ μοιράστηκε ότι οι σχέσεις της με τον Παναγιώτη είναι πλέον ανύπαρκτες, καθώς εκείνος την έχει διαγράψει από τα social media. Κάτι λογικό που συμβαίνει συχνά σε scripted realities με θέμα τον έρωτα και τις σχέσεις.

Η ζωή της, λοιπόν, έχει πάρει διαφορετική πορεία από τότε που κέρδισε το παιχνίδι, με την ίδια να επικεντρώνεται στην προσωπική της εξέλιξη και την επαγγελματική της δραστηριότητα στον χώρο του διαδικτύου και της μόδας.



Τελευταία φορά που έκανε μία δημόσια εμφάνιση με άλλα κορίτσια από τον Bachelor, ήταν στον γάμο της Έλενας μπάση, πρώην επίσης παίκτριας του ριάλιτι, τον Ιούλιο.





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.