Ads Top

Κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει: Νεκρός γνωστός 38χρονος DJ και ραδιοφωνικός παραγωγός!



Ο 38χρονος DJ και παραγωγός Jack Revill απεβίωσε στην Ίμπιζα το πρωί του Σαββάτου, μετά από τραυματισμό στο κεφάλι.

Ο 38χρονος Dj πέθανε από επιπλοκές έπειτα από τραυματισμό στο κεφάλι



Όπως αναφέρεται σε δήλωση στη σελίδα του μουσικού παραγωγού στο Instagram: «Ο Τζακ πέθανε τραγικά στην Ίμπιζα το πρωί της 12ης Οκτωβρίου, λόγω επιπλοκών από τραυματισμό στο κεφάλι. Η οικογένειά του - η Kate, ο Sean και ο Johnny - είναι συντετριμμένη. Αν και συγκινημένοι από τη στήριξη φίλων, συναδέλφων και θαυμαστών, ζητούν ευγενικά την προστασία της ιδιωτικότητάς τους καθώς αντιμετωπίζουν τη μεγάλη θλίψη αυτής της καταστροφικής απώλειας. 

Το πάθος του Jack για τη μουσική και η αμείλικτη επιδίωξή του να διευρύνει τα δημιουργικά όρια μέσω της δουλειάς του στην εταιρεία Numbers και την Rubadub Records στη Γλασκώβη, τον ανέδειξαν σε αγαπημένη και πρωτοποριακή φιγούρα στην κοινότητα της ηλεκτρονικής μουσικής, τόσο στη σκηνή όσο και πίσω από αυτήν. 

Το ταλέντο του να συνδυάζει μουσικά είδη και να προσφέρει συναρπαστικά DJ sets και παραγωγές, του χάρισε το σεβασμό και το θαυμασμό συναδέλφων και θαυμαστών παγκοσμίως. Η κληρονομιά του θα συνεχίσει να εμπνέει και η επίδρασή του στον κόσμο της χορευτικής μουσικής θα παραμείνει ανεξίτηλη».



Ο Σκοτσέζος από τη Γλασκώβη άφησε το αποτύπωμά του στο εμβληματικό δισκοπωλείο Rubadub, πριν συνιδρύσει τη δισκογραφική εταιρεία Numbers. 

Το BBC αναφέρει ότι το τελευταίο του κομμάτι, «Nitro», με τη συμμετοχή του Kid Enigma, κυκλοφόρησε πρόσφατα.




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.