Ads Top

Το είπε και το έκανε: Ο Φερεντίνος έδωσε 30.000 ευρώ στο Still Standing και έπεσε μέσα στη καταπακτή



Ο Χρήστος Φερεντίνος είχε βάλει ένα challenge με τους παρουσιαστές της εκπομπής «Αταίριαστοι» και κράτησε το λόγο του, όταν ήρθε η κατάλληλη στιγμή.

Ο παρουσιαστής του γνωστού τηλεπαιχνιδιού, «Still Standing»είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Αταίριαστοι» και πάνω στην κουβέντα που είχε με τους Γιάννη Ντσούνο-Χρήστο Κούτρα κλήθηκε να περάσει ένα συγκεκριμένο challenge.



Συγκεκριμένα οι δύο παρουσιαστές ζήτησαν από τον Χρήστο Φερεντίνο να πέσει μέσα στην καταπακτή που στέκονται οι παίκτες του παιχνιδιού, όταν βρεθεί ένας παίκτης που θα κερδίσει 30.000 ευρώ. Ο παίκτης βρέθηκε, λοιπόν, κι ο Φερεντίνος αποδέχθηκε το challenge!

Ο Φερεντίνος αποδέχθηκε το challenge των Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα – Δείτε όλες τις λεπτομέρειες

Μία άτυπη… κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Χρήστο Φερεντίνο, τον παρουσιαστή του διασκεδαστικού τηλεπαιχνιδιού γνώσεων «Still Standing», και τους Γιάννη Ντσούνο-Χρήστο Κούτρα, το δίδυμο της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής «Αταίριαστοι».

Και όλα στον «αέρα» του ΣΚΑΪ!

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό, όταν ο Χρήστος Φερεντίνος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αταίριαστοι» και δεσμεύτηκε ότι θα πέσει από την καταπακτή, που στέκονται οι παίκτες του «Still Standing», με τον πρώτο τυχερό που θα κερδίσει τις 30.000 ευρώ!



Ο τυχερός βρέθηκε, οι 30.000 ευρώ δόθηκαν, ο Χρήστος Φερεντίνος σαν να ξεχάστηκε, αλλά οι Γιάννης Ντσούνος-Χρήστος Κούτρας του υπενθύμισαν τις δηλώσεις του και τον προσκάλεσαν/ προκάλεσαν σε… challenge!


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.