Ads Top

«Σκούπα» Αλαφούζου λόγω χαμηλής τηλεθέασης: Οι 2 εκπομπές του ΣΚΑΪ που κόβονται τα Χριστούγεννα



Η αλήθεια είναι ότι το τηλεοπτικό κοινό έχει γυρίσει την πλάτη στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του σταθμού του ΣΚΑΪ. 

Είναι, βλέπετε, οικτρά έως απογοητευτικά τα ποσοστά τηλεθέασης των απογευματινών ψυχαγωγικών εκπομπών του σταθμού, όπως και του Survivor.



Μπορεί το «My Style Rocks», προχωρώντας σε ριζικές αλλαγές και ο δεύτερος κύκλος του μαγειρικού format «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» με τους Μάρκο Σεφερλή και Εκτορα Μποτρίνι να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, όπως και το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με τον Χρήστο Φερεντίνο, όμως ακόμα και τώρα σημειώνουν μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό.

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως το κοινό έχει αρχίσει να κουράζεται και στρέφει το βλέμμα προς την ενημέρωση. Στη μιντιακή αγορά λέγεται ότι το μαγειρικό τηλεπαιχνίδι με τον Σεφερλή αλλά και το παιχνίδι μόδας με την Κατερίνα Καραβάτου θα ολοκληρωθούν πρόωρα, προς το τέλος του έτους.



Στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ από τη νέα χρονιά θα ενταχθεί και η νέα εκπομπή με την Ευλαμπία Ρέβη η οποία δεν θα είναι ταξιδιωτική, αλλά κοινωνική, με τη Ρέβη να γυρίζει όλη τη χώρα με την κάμερα και να μιλάει με κόσμο. Ο ΣΚΑΪ μάλιστα ψάχνει συμπαρουσιαστή για την Ευλαμπία ενώ δεν αποκλείεται το εν λόγω project να έχει δίωρη διάρκεια.

Όσον αφορά στο «Still Standing» δεν έχει παρθεί ακόμη κάποια απόφαση ωστόσο ένα σενάριο που εξετάζεται είναι από τον Ιανουάριο να αλλάξει και αυτό ώρα προβολής και να μετατεθεί νωρίτερα μέσα στην απογευματινή ζώνη.

Την ίδια στιγμή στο Φάληρο είναι υπό σκέψη και άλλα projects για την απογευματινή ζώνη.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.