Ads Top

Υπόθεση Αμαλιάδα: Ξέσπασε η 24χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου – Είπε με 5 λέξεις αυτό που την κατηγορεί το πανελλήνιο



Η υπόθεση της 24χρονης Ειρήνης Μουρτζούκου έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, με την ίδια να δηλώνει κατηγορηματικά την αθωότητά της και να τονίζει ότι δεν φέρει καμία ευθύνη για τους μυστηριώδεις θανάτους βρεφών στην Αχαΐα και την Ηλεία. 

Όπως αναφέρει το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η Μουρτζούκου υποστηρίζει ότι η ίδια ήταν η πρώτη που κατέθεσε μήνυση ζητώντας τη διερεύνηση του θανάτου του δικού της παιδιού.



Δήλωση της Ειρήνης Μουρτζούκου: «Δεν είμαι η νέα Πισπιρίγκου»
«Δεν κατηγορούμαι. Εγώ ήμουν η πρώτη που ζήτησα με την κατάθεση μηνυτήρια αναφορά προς τον κύριο εισαγγελέα να διερευνηθεί ο θάνατος του δύο μηνών παιδιού μου. Περιμένω μέχρι σήμερα να μου πουν ποια είναι η αιτία θανάτου των δύο παιδιών μου. Δεν είμαι η νέα Πισπιρίγκου όπως κάποιοι θέλουν να με παρουσιάσουν», είπε η 24χρονη.

«Δεν πεθάνανε στα χέρια μου και όταν πεθαίνει ένας άνθρωπος πρώτα ελέγχεται και μετά γίνεται ότι γίνεται. Άμα πεθάνει αύριο ένα παιδί τι θα πούνε εγώ φταίω; Εδώ δεν ξέρω εγώ από τι έχει φύγει το παιδί μου ακόμα και ψάχνω και βγαίνει η κάθε μία να μου πει εμένα ότι της σκότωσα το παιδί και ο άλλος ότι έχω εγώ ευθύνη για τα δικά μου τα παιδιά», υποστηρίζει η Ειρήνη Μουρτζούκου.



Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Η εγκληματική ενέργεια έχει αποκλειστεί»

Η δικηγόρος της, Βούλα Δημητριάδου, υποστήριξε πως δεν υπάρχει ένδειξη εγκληματικής ενέργειας για τους θανάτους των βρεφών, καθώς δύο προκαταρκτικές έρευνες έχουν καταλήξει ότι οι αιτίες θανάτου οφείλονται σε πνευμονίτιδα και αναπνευστικά προβλήματα.

«Έχουμε δύο προκαταρκτικές εξετάσεις με συμπεράσματα όχι ως προς το υλικό που έχει συλλέξει η προκαταρκτική έρευνα για τους θανάτους των δύο παιδιών της εντολέως μου και μιλαώ για το 19 ημερών και το 2 μηνών εκεί όμως το έχουμε αποκλεισμό εγκληματικών ενεργειών εγκληματικής ενέργειας και έχουμε τη διατύπωση συμπερασμάτων όπου ως αιτίες θανάτου αναφέρονται η πνευμονίτιδα παιδικής ηλικίας που αυτό δεν συνιστά αυτο καθαυτό ένα αίτιο, διότι θα πρέπει να μας πουν τι ακριβώς προκάλεσε την πνευμονίτιδα διότι την πνευμονιτιδα την προκαλούν λοιμώξεις. Άρα, έχουμε ένα μεγάλο κενό εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βούλα Δημητριάδου.



Το Χρονικό των Θανάτων των Βρεφών

Η 24χρονη έχει συνδεθεί με πέντε θανάτους βρεφών, που έχουν προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη. Αναλυτικά, οι περιπτώσεις είναι οι εξής:

06/02/2014: Η αδελφή της, 18 μηνών, λόγω λοίμωξης κατώτερου αναπνευστικού.
04/02/2021: Η κόρη της κουμπάρας της, 6 μηνών, λόγω πνευμονίτιδας.
19/06/2022: Το πρώτο της παιδί, 19 ημερών, λόγω πνευμονίτιδας.
17/10/2023: Το δεύτερο παιδί της, 60 ημερών, από ανακοπή καρδιάς.
05/08/2024: Ο γιος συγκατοίκου της, 15 μηνών, με άγνωστο αίτιο θανάτου.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.