Ads Top

Τηλεθέαση πρωινής ζώνης 2/10: Η Σκορδά “έσβησε” από τον χάρτη τον Γιώργο Λιάγκα – Τον άφησε πίσω με 13,2 μονάδες διαφορά


Η μάχη για την πρωτιά στην πρωινή ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης φαίνεται ότι είχε έναν ξεκάθαρο νικητή στις 2 Οκτωβρίου, με την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, “Buongiorno” στο Mega, να κυριαρχεί στις προτιμήσεις των τηλεθεατών. 

Η Σκορδά κατάφερε να αφήσει πίσω τον πρώην συνεργάτη της – και σύζυγό της -, Γιώργο Λιάγκα, παρουσιάζοντας μία σημαντική διαφορά στην τηλεθέαση.



Συγκεκριμένα, η εκπομπή της Σκορδά σημείωσε ποσοστό 22,2%, κερδίζοντας με διαφορά τον Λιάγκα, ο οποίος με το “Πρωινό” στον ANT1 κατέγραψε μόλις 9%. 

Η διαφορά αυτή των 13,2 μονάδων καταδεικνύει την ισχυρή απήχηση που έχει η Σκορδά στο κοινό, αφήνοντας τον Λιάγκα σε χαμηλότερες θέσεις στο αγωνιστικό τοπίο της πρωινής τηλεοπτικής ζώνης.

Στην υπόλοιπη πρωινή ζώνη, η Κατερίνα Καινούργιου με την εκπομπή “Super Κατερίνα” στον Alpha κατέγραψε ένα αρκετά καλό ποσοστό, φτάνοντας το 14,5%, το οποίο τη φέρνει στη δεύτερη θέση. Ακολουθεί το “Breakfast At Star” με 10,1%, το οποίο επίσης σημείωσε αξιοπρεπή απόδοση.



Στον ΣΚΑΪ, η εκπομπή “Αταίριαστοι” έμεινε χαμηλά με 6,1%, ενώ το “Πρωινό ΣουΣου” στο Open δεν ξεπέρασε το 5,3%. Τέλος, η εκπομπή της ΕΡΤ, “Πρωϊαν σε είδον“, συγκέντρωσε το χαμηλότερο ποσοστό με μόλις 4,1%.

Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης

  • ΑΝΤ1: Το Πρωινό – 9%
  • ALPHA: Super Κατερίνα – 14,5%
  • MEGA: Buongiorno – 22,2%
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι – 6,1%
  • OPEN: Πρωινό ΣουΣου – 5,3%
  • STAR: Breakfast At Star – 10,1%
  • ΕΡΤ: Πρωϊαν σε είδον – 4,1%

Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά φαίνεται να κυριαρχεί απόλυτα στην τηλεθέαση της πρωινής ζώνης, αφήνοντας πίσω όλους τους ανταγωνιστές της με εντυπωσιακή διαφορά.

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.