Ads Top

Το σενάριο είναι έτοιμο, κάνει πίσω ο ΑΝΤ1: Η πολυαναμενόμενη σειρά που μένει ξαφνικά εκτός προγράμματος



Όταν μία ελληνική σειρά φτάνει από τον πρώτο κιόλας κύκλο της στο Netflix, σαρώνει σε θεάσεις και θετικές κριτικές, έχει τόσο υψηλές βαθμολογίες σε όλα τα έγκυρα διεθνή σάιτ, τότε είναι λογικό οι φαν της να περιμένουν τη συνέχεια. 

Ειδικά αν ο πρώτος κύκλος έκλεισε με τρόπο που κράτησε όλους τους τηλεθεατές σε αγωνία για το πώς θα συνεχιστεί η ιστορία. 



Ο Γιώργος Καπουτζίδης και οι «Σέρρες» του το κατάφεραν αυτό με τον πρώτο κύκλο του 2022 στον ΑΝΤ1+, όμως από το τότε η συνέχεια της σειράς πάγωσε.

Καπουτζίδης για Σέρρες και στάση του ΑΝΤ1

Όχι με ευθύνη του δημιουργού Γιώργου Καπουτζίδη αλλά λόγω του ΑΝΤ1. Ο σενραριογράφος μίλησε στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου «Πρωίαν σε είδον» και όταν ερωτήθηκε τι συμβαίνει με τις «Σέρρες» και γιατί είναι η δεύτερη σερί σειρά του με τά την «Εθνική Ελλάδος» που «σκίζει» αλλά δεν έχει δεύτερο κύκλο, ο ίδιος απάντησε χαρακτηριστικά:



«Τη δεύτερη σεζόν για τις Σέρρες την έχω γράψει. Ο ΑΝΤ1 έχει μία στάση λίγο ακαταλαβίστικη να σας πω την αλήθεια, οπότε πρέπει να ρωτήσετε τον ΑΝΤ1, δεν μπορώ να σας δώσω απάντηση εγώ σε αυτό».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος φέτος συνεργάζεται με τον ΣΚΑΪ και το the Voice ως παρουσιαστής, είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Πάνου Νάτση, ενώ στη συνέντευξή του στην ΕΡΤ αποκάλυψε ότι στη δεύτερη σεζόν έχει γράψει έναν χαρακτήρα intersex ατόμου για τον οποίο διάβασε πάρα πολύ και συμβουλεύτηκε μία intersex γυναίκα αλλά και την κοινότητα.



Παρότι τα πρώτα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι ο λόγος καθυστέρησης της δεύτερης σεζόν ήταν οι υποχρεώσεις ενός εκ των πρωταγωνιστών της σε άλλο σίριαλ του ΑΝΤ1 (Μάγισσα), τα τελευταία ρεπορτάζ αποκαλύπτουν ότι ο βασικός λόγος της στάσης του ΑΝΤ1 είναι οικονομικός. Η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη είναι ακριβή και τα 10 επεισόδια είναι αρκετά κοστοβόρα. Εξάλλου μιλάμε πια για σειρά παραγωγής επιπέδου Netflix.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.