Ads Top

Τινάζει το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 στον αέρα ο Κανάκης - Καψόνι σε Αρναούτογλου!



Οι "Ράδιο Αρβύλα" επιστρέφουν και φέρνουν τα πάνω στο κανάλι. Τα νέα πάντως δεν είναι ευχάριστα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου...

Να διατηρήσει το δυνατό χαρτί «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» στο καθημερινό πρόγραμμά του και μετά την έναρξη του «Ράδιο αρβύλα» εξετάζει ο ΑΝΤ1.



Σύμφωνα με τη RealNews, ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης θα επιστρέψουν καθημερινά στη ζώνη των 20:00 στα μέσα Νοεμβρίου, καταλαμβάνοντας τη θέση που έχει τώρα το τηλεπαιχνίδι με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Τις προηγούμενες χρονιές, με την έλευση του «Ράδιο αρβύλα», ο «Εκατομμυριούχος» μετακόμιζε το Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο σενάριο που εξετάζεται τώρα στον ΑΝΤ1 είναι το τηλεπαιχνίδι να παραμείνει στο καθημερινό πρόγραμμα αλλάζοντας ζώνη και να μεταδίδεται στις 17:30, ενώ το «5Χ5» με τον Θάνο Κιούση να μετακινηθεί μία ώρα νωρίτερα, στις 16:15.



Αν προχωρήσει η αλλαγή αυτή, ο ΑΝΤ1 δημιουργεί ένα ισχυρό μπλοκ με τρία back-to-back τηλεπαιχνίδια, ξεκινώντας με το «Rouk Zouk» στις 15:00.
Πηγή: tvnea.com
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.