Ads Top

«Χοντραίνει» η κόντρα Λιάγκα με ΑΝΤ1: Νέο... επεισόδιο μετά το κόψιμο της εκπομπής!



Το τηλεφώνημα που έγινε από την διοίκηση πριν μερικά 24ωρα στον Γιώργο Λιάγκα και γιατί φαίνεται πως ακόμα υπάρχει θέμα μετά τα όσα έγιναν με τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ!

Έντονες συζητήσεις στο τηλεοπτικό παρασκήνιο πυροδότησε η πληροφορία πως ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου ο ΑΝΤ1 θα βγάλει ζωντανά πρόγραμμα και αυτό θα είναι οι «Weekenders» Θανάσης Πάτρας και Δημήτρης Πανόπουλος και όχι ο Γιώργος Λιάγκας και το «Πρωινό».



Τι συνέβη; Το κανάλι αποφάσισε για φέτος να μείνει ανοιχτή ανήμερα της αργίας η πρωινή του ζώνη.

Η πρώτη επικοινωνία έγινε με τον Γιώργο Παπαδάκη για να βγει ζωντανά το «Καλημέρα Ελλάδα» και ο πατριάρχης της πρωινής ζώνης αμέσως έδωσε τη συγκατάθεσή του. Ακολούθησε επικοινωνία με τον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος ήταν αρνητικός καθώς έχει εδώ και καιρό προγραμματίσει οικογενειακό ταξίδι.

Άλλωστε στο συμβόλαιο του δημοσιογράφου υπάρχει η πρόβλεψη πως δεν εργάζεται στις αργίες, όπως διαβάσαμε στο reader.gr. Κάποιοι πάντως θεωρούν πως η κάθετη άρνηση του Γιώργου Λιάγκα, συνδέεται και με την απόφαση του καναλιού προ ημερών να... παγώσει τη δεύτερη εκπομπή του, μετά τα όσα έγιναν και τα σοβαρά λάθη στην υπόθεση του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ!



Έτσι και αφού η βάρδια των τεχνικών θα ήταν ανοιχτή ο ΑΝΤ1 προχώρησε στην κάλυψη της πρωινής ζώνης για την 28 η Οκτωβρίου από τους «Weekenders» και η εκπομπή φυσικά θα προσαρμοστεί στο κλίμα της ημέρας.

Είναι βέβαια και μιας πρώτης τάξης ευκαιρία το πρωινό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου να συστηθεί καλύτερα στο τηλεοπτικό κοινό.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.