Ads Top

“Σπάει” τη σιωπή της 1η φορά για το διαζύγιο η Αθηνά Οικονομάκου: “Μεγάλη πληγή. Με τον πρώην σύζυγό μου..”



Η Αθηνά Οικονομάκου, η δημοφιλής ηθοποιός, άνοιξε την καρδιά της σε μια ειλικρινή και αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό InStyle και τη δημοσιογράφο Ξένια Ιωάννου. 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για σημαντικές πτυχές της προσωπικής της ζωής, συμπεριλαμβανομένου του διαζυγίου της από τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο, καθώς και για τη νέα σχέση που έχει δημιουργήσει με τον Μπρούνο Τσερέλα.



Ακολουθεί η συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό InStyle:

– Έκανες μία καινούρια σχέση και αποφάσεις να την δημοσιοποίησεις. Γιατί;

«Γιατί θα φαινόταν ούτως η αλλιώς. Ήταν απόλυτα συνειδητό. Ήταν κάτι που το έκανα γιατί δεν ήθελα να υπονομεύσουν την συγκεκριμένη σχέση μου.»

– Τι εννοείς;



«Εννοώ με το να κρύβομαι μονίμως και να πρέπει να μην υπάρχω πουθενά. Δε γινόταν. Οπότε, επειδή θα υπήρχαν ούτως η αλλιώς φωτογραφίες, γιατί παραμόνευε ο κόσμος, μετά τον χωρισμό δηλαδή έβλεπα ότι υπήρχε μία κινητικότητα.»

– Δε σε τρομάζει η δημοσιότητα.

«Πλέον όχι. Την έχω αποδεχτεί αν συνεχίσει στη ζωή μου να με ταράζει και να με ταλαιπωρεί, πρέπει να αλλάξω επάγγελμα. Και, όπως ξαναείπα, εγώ θέλω να κάνω αυτά που μου αρέσουν. Και επειδή η δουλειά μου μου αρέσει, ο μόνος τρόπος να επιβιώσω μέσα σ’ αυτό και να το ευχαριστιέμαι πλήρως και σε όλα τα επίπεδα, ήταν αποδεκτό κι αυτό το κομμάτι. Το οποίο δεν θα σου έλεγα ότι θα ήταν η επιλογή μου, σε περίπτωση που μπορούσα να αποφασίσω αν θα υπήρχε ή όχι, αλλά φυσικά έχει και τα θετικά του αυτό, μην τρελαθούμε κιόλας. Δεν είναι και τόσο άσχημο να σε βλέπουν στο δρόμο και να σε χαιρετάνε, να σ’ αγκαλιάζουν, να σου μιλάνε όμορφα, να σου χαμογελάνε, να σου ζητάνε να βγάλεις φωτογραφίες. Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι άσχημο…»



– Είσαι καλά; Είσαι ευτυχισμένη;

«Είμαι πάρα πολύ καλά, είμαι πολύ ευτυχισμένη και απόλυτα συνειδητοποιημένη για τις αποφάσεις και τις επιλογές μου.»

– Ο σύντροφος σου μένει στην Ιταλία δε σε δυσκολεύει η απόσταση;

«Προς το παρόν δεν με έχει δυσκολέψει. Και πιστεύω ότι επειδή υπάρχει μεγάλη διάθεση και θέληση στο να προσπερνάμε τα προβλήματα με πολύ θετικό τρόπο, προς το παρόν εκτιμώ τα οφέλη της απόστασης. Δε με δυσκολεύει, ούτε με αγχώνει, καθόλου.»

– Το διαζύγιο είναι δύσκολη απόφαση;

«Απόλυτα. Πολύ δύσκολη. Από τις πιο δύσκολες και ως απόφαση και ως προς τα πρακτικά ζητήματα και τα συναισθηματικά. Είναι ένα βουνό που πρέπει να το ανέβεις…»

– Και, όπως είπες, δεν κάνεις τίποτα αν δεν το έχεις σκεφτεί πολύ πριν…

«Ήταν απόλυτα συνειδητοποιημένο, ήταν μια κοινή απόφαση. Υπάρχει πάρα πολλή αγάπη, μία οικογένεια πολύ δεμένοι και μία πολύ ωραία σχέση με τον πρώην σύζυγό μου. Τον εκτιμώ πολύ και είναι υπέροχος πατέρας.»

– Υπέροχο είναι αυτό. Για να επιτευχθεί, φαντάζομαι, παίζουν ρόλο οι χαρακτήρες σας;

«Νομίζω, έχει να κάνει με τη μορφή της σχέσης και, ναι, τους χαρακτήρες και τις προσωπικότητες. Δε συμβαίνει πάντα. Και δεν ξέρεις ποτέ πως θα εξελιχθεί μία σχέση ύστερα από ένα διαζύγιο. Σίγουρα δεν είναι καθόλου εύκολο, αντιθέτως είναι μια μεγάλη πληγή. Ένα μεγάλο βάρος, μία μεγάλη ενοχή, γιατί όλοι θέλουμε να πετύχουμε. Οπότε για μένα ήταν μεγάλη αποτυχία ότι δεν τα κατάφερα σε αυτό.»

– Πες μου ένα χαρακτηριστικό του συντρόφου σου που αγαπάς πάρα πολύ.

«Ότι είναι κι αυτός πολύ καλός άνθρωπος. Νομίζω ότι αυτή είναι η βασική μας σύνδεση.»
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.