Ads Top

Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Λιάγκα – Έκτακτη σύσκεψη



Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στον ΑΝΤ1 για την υπόθεση του Γιώργου Λιάγκα. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της δημοσιογράφου Τζώρτζιας Συρίχα έγινε έκτακτη σύσκεψη στο κανάλι με αποκλειστικό θέμα το τεράστιο θέμα που έχει προκύψει από την αντιδεοντολογική συμπεριφορά του Γιώργου Λιάγκα στον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ για το τι αποφασίστηκε στην έκτακτη σύσκεψη.



Ο παρουσιαστής και η ομάδα του αφού άκουσαν τα εξ αμάξης από τα social κυρίως για τον τρόπο που προσέγγισαν θεματολογικά τον θάνατο του ποδοσφαιριστή Τζώρτζ Μπάλντοκ, η διοίκηση του σταθμού αποφάσισε με την σειρά της, να πάρει τα ηνία στα χέρια της. 

Σε πρώτη φάση αφού επέπληξε τον παρουσιαστή για όσα συνέβησαν, του πρότεινε στην συνέχεια τις επόμενες μέρες να διατηρήσει χαμηλούς τόνους στην κριτική κάποιων ευαίσθητων θεμάτων και να προσέξει ιδιαίτερα τον χειρισμό τους.

Ο Γιώργος Λιάγκας βέβαια μόλις είδε το τσουνάμι να έρχεται, πρόλαβε το βράδυ της Πέμπτης με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram να δηλώσει μετανιωμένος και να πάρει όλη την ευθύνη, – τι να το κάνεις;



Η ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα


Η επόμενη μέρα στο κανάλι και οι απαγορεύσεις

Η επόμενη μέρα για τον ΑΝΤ1 ξημέρωσε άσχημα, ενώ το θέμα είχε ήδη πάρει τεράστιες διαστάσεις, με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες του καναλιού να συσκεφτούν ξανά και ξανά και να κατεβάζουν όλες τις αναρτήσεις θεμάτων της εκπομπής στους λογαριασμούς τους στα social, γνωρίζοντας ότι θα δέχονταν επιπλέον υβριστικά σχόλια και θα όξυναν ακόμα περισσότερο την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα που μύριζε μπαρούτι από παντού.

Μαθαίνω ότι ο παρουσιαστής ψυχολογικά από εκείνη την ημέρα δεν είναι και στα καλύτερά του, στο στενό του περιβάλλον μάλιστα που ανοίγεται ακόμα περισσότερο ρίχνει το βάρος όλης της ευθύνης μόνο στον εαυτό του για όσα συνέβησαν.



Το πρωί της Παρασκευής ο Γιώργος Λιάγκας, ανέλαβε πλήρως τις ευθύνες του, ζήτησε ταπεινά συγνώμη στον αέρα της εκπομπής, ενώ στο πλατό, βρισκόταν στο πλευρό του καθόλη την διάρκεια του «Πρωινού» και ο Γενικός Διευθυντής Περιεχομένου του καναλιού, Νίκος Χριστοφόρου.

Και ενώ εκκρεμεί τις επόμενες μέρες να περάσει την πόρτα του πειθαρχικού της ΕΣΗΕΑ για να απολογηθεί, απεύχομαι το τραγικό του λάθος αυτό να έχει το ίδιο κόστος για εκείνον όπως είχε στο παρελθόν το λάθος που είχε κάνει στον ΣΚΑΙ. Σίγουρα δεν θέλουμε το κακό κανενός ούτε και την κατακραυγή του, σίγουρα δεν ακυρώνουμε ανθρώπους μια και ο καθένας μας έχει την σκοτεινή και την φωτεινή πλευρά του. Όμως αν και μιλάμε για διαφορετικές περιπτώσεις τότε στον ΣΚΑΙ και τώρα στον ΑΝΤ1 και οι δυο μετράνε φάουλ στην καριέρα του.

Όχι δεν θέλουμε ούτε να κρεμάσουμε, ούτε και να πάρουμε το κεφάλι του Λιάγκα, σε καμμία περίπτωση, γιατί δεν είναι μόνο ο Λιάγκας είναι και άλλοι πολλοί που χειρίστηκαν με άθλιο τρόπο τον θάνατο ενός ανθρώπου. Την πλήρωσε ο Λιάγκας λόγω του πρότερου αμαρτωλού βίου του, τα είπαμε αυτά, ας χαμηλώσουμε λίγο προς το παρόν τους τόνους και ας περιμένουμε τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.