Ads Top

Αγνώριστη μετά την απώλεια 16 κιλών: Η Παναγιώτα Βλαντή επιστρέφει ανανεωμένη σε ρόλο έκπληξη - Έγινε άλλος άνθρωπος



Η Παναγιώτα Βλαντή αναμένεται να συμμετέχει στις δύο ταινίες του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» και μάλιστα η ίδια είναι πιο fit από ποτέ όπως αποδεικνύεται.

Η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να κάνει ειδική δίαιτα, η οποία τη βοήθησε να χάσει συνολικά 16 κιλά και πλέον πανευτυχής και ανανεωμένη θα συμμετάσχει στις δύο ταινίες του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;».



Αγνώριστη Παναγιώτα Βλαντή – Επιστρέφει στο «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» ούσα πιο fit και ανανεομένη από ποτέ 

Η Παναγιώτα Βλαντή επιστρέφει πιο fit από ποτέ! Με αφορμή τη συμμετοχή της στις δύο ταινίες «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;», η αγαπημένη ηθοποιός έκανε μία απίστευτη αλλαγή στην εμφάνισή της.

Παρά το γεμάτο της πρόγραμμα, αποφάσισε να εμπιστευτεί την Ελένη Πετρουλάκη, ξεκινώντας ένα αυστηρά προσαρμοσμένο πρόγραμμα διατροφής. Το αποτέλεσμα; Έχασε 16 κιλά, κατεβαίνοντας από τα 75 στα 59!



Η ίδια μοιράστηκε τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από ένα βίντεο στα social media, όπου ευχαριστεί την Ελένη Πετρουλάκη και δείχνει το εντυπωσιακό της κορμί. Την ίδια ημέρα κυκλοφόρησαν και τα πρώτα πόστερ των ταινιών, με την Παναγιώτα Βλαντή να ποζάρει δυναμικά.

Η ηθοποιός, με ενέργεια και αυτοπεποίθηση, συνεχίζει τα γυρίσματα, ενώ οι θαυμαστές της ανυπομονούν για την πρεμιέρα της ταινίας, που θα ξαναζωντανέψει τις αξέχαστες ατάκες και τις δυνατές ιστορίες των τεσσάρων φίλων!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.