Ads Top

Για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»: Η τεράστια αλλαγή της Παναγιώτας Βλαντή μετά την απώλεια 16 κιλών - Έγινε άλλος άνθρωπος



Η Παναγιώτα Βλαντή συνεχίζει να βρίσκεται αυτόν τον καιρό στα κινηματογραφικά σετ των δύο ταινιών του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;», συνεχίζοντας και κλείνοντας την ανολοκλήρωτη ως σήμερα ιστορία της γνωστής σειράς των Ρήγα – Αποστόλου στο Mega, 24 χρόνια πριν.

Η γνωστή ηθοποιός θα είναι μία από τις τέσσερις φίλες οι οποίες ως παιδιά κακοποιήθηκαν από τον διευθυντή του ορφανοτροφείου στο οποίο μεγάλωσαν. Μία κωμωδία με μαύρο παρελθόν, αξέχαστες ατάκες αλλά και πολύ σκληρό θέμα.



Η ίδια η ηθοποιός παρότι έχει να αντιμετωπίσει ένα γεμάτο πρόγραμμα γυρισμάτων αποφάσισε να μην αφήσει τον εαυτό της και να προσπαθήσει να χάσει κάποια κιλά, αλλάζοντας παράλληλα και την εμφάνισή της. 

Γι’ αυτό εμπιστεύτηκε την Ελένη Πετρουλάκη και το Fitlab, παίρνοντας ένα εντελώς προσωπικό πρόγραμμα διατροφής, προσαρμοσμένο πάνω της.

Και όταν εμπιστεύεσαι τους ειδικούς και είσαι «στρατιώτης» στο ειδικό πρόγραμμα που σου δίνουν, τα αποτελέσματα έρχονται. 



Η Παναγιώτα Βλαντή κατάφερε να πέσει από τα 75 κιλά στα 59! Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια ανάρτησε στα social media της ένα βιντεο στο οποίο ευχαριστεί προσωπικά την Ελένη Πετρουλάκη και μας δείχνει τη νέα της σιλουέτα.

Την ίδια ημέρα μάλιστα κυκλοφόρησαν τα 5 διαφορετικά πόστερ των ταινιών του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;». Σε ένα εξ αυτών ποζάρει μόνη της η Παναγιώτα Βλαντή σε μεγάλη εικόνα και σε μικρότερη δίπλα της το παιδί ηθοποιός που θα υποδυθεί τον ίδιο ρόλο σε νεαρή ηλικία.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.