Ads Top

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 14/10: Χαλάει ο γάμος Στάθη-Ιουλίας την τελευταία στιγμή; (vid)



Θα χαλάσει ο γάμος με την Ιουλία;

Με τον καλύτερο τρόπο θα αποζωμιωθούν οι πιστοί τηλεθεατές της σειράς «Η Γη της Ελιάς», μετά τη χθεσινή αναβολή λόγω των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ, αφού απόψε (14/10) ο Στάθης και η Ιουλία επιτέλους παντρεύονται. Η Αρετή, όμως, ίσως έχει άλλα σχέδια...

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς «Η Γη της Ελιάς»

Επεισόδιο 17



Η Αριάδνη είναι πλέον πολύ ερωτευμένη με τον Κουράκο και δεν θέλει να κρύβονται. Εχει αποφασίσει να μιλήσει αρχικά στην Ιουλία: «Νομίζω ότι δεν θα έχει πρόβλημα. Θα της εξηγήσω και θα με καταλάβει», του λέει, αλλά ο Γιώργης κάνει τα πάντα για να την αποτρέψει: «Μην το κάνεις σε παρακαλώ. Εδώ είναι Μάνη δεν χωνεύεται κάτι τέτοιο εύκολα. Αφησε να περάσει λίγος χρόνος ακόμα», της λέει. Ωστόσο, τη σχέση αυτή την αντιλαμβάνεται με κάποιο τρόπο η Αφροδίτη και το συζητάει με τον Χρήστο, ο οποίος λιώνει από τη ζήλια του.

Παράλληλα, η Αφροδίτη εξομολογείται στην Ισμήνη: «Δεν σου κρύβω ότι δεν είμαι καλά με τον ξάδελφό σου. Εχουν παγώσει τα συναισθήματά μου για εκείνον και στο μυαλό μου υπάρχει κάποιος άλλος», της λέει. Την ίδια ώρα, ο Παρασκευάς βλέπει τη Νόρα στο καφενείο και, από το βραχιόλι που έχει στο πόδι της, κάνει έναν συνειρμό που τον ταράζει πολύ, καθώς το ίδιο βραχιόλι φορούσε και η κοπέλα με το σκυλάκι που έβαλε στο αυτοκίνητο τη μικρή που εξαφανίστηκε.



Η Αρετή, τυφλωμένη από θυμό, ετοιμάζει ένα άκρως προσβλητικό δώρο γάμου για τον Στάθη και την Ιουλία, ενώ η Ισμήνη μαθαίνει ότι η υποτιθέμενη μετακόμιση του Κωνσταντίνου στην Αθήνα ήταν κόλπο για να τον δεχτεί πίσω και εκνευρίζεται.

Την ίδια στιγμή, η Ιουλία επιστρέφει στη Μάνη και ξεκινάει τις ετοιμασίες για τον γάμο της με τον Στάθη γεμάτη χαρά, ενώ ο Αποστόλης κανονίζει να βγει για φαγητό με την Παυλίνα χωρίς να πει το παραμικρό στην Αναστασία. Παράλληλα, το δικαστικό συμβούλιο συνεδριάζει και βγάζει απόφαση για τον Μιλτιάδη, που τον αθωώνει, ενώ ο Παρασκευάς πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και καταγγέλλει ότι: «Η Νόρα Κοσμάτου ήταν η κοπέλα που σχετίζεται με την απαγωγή του κοριτσιού στο πάρκο», λέει στον Κουράκο ο οποίος καταστρώνει αμέσως ένα σχέδιο για να συλλάβει τη Νόρα και τους συνεργού της.



Την ίδια ώρα, η Νόρα πηγαίνει στο σπίτι του Μάνου και, χωρίς να τη δει κανείς, «αρπάζει» την Αγγελική με την πρόφαση ότι πάνε για παγωτό. Ο Παρασκευάς συζητάει με τον Λυκούργο τους προβληματισμούς του σχετικά με τη Νόρα, ενώ ο Μιλτιάδης αποφυλακίζεται και η Χάιδω με τη Βασιλική οργανώνουν μια μικρή γιορτή προς τιμήν του. Στο μεταξύ, η Θεοδώρα ενημερώνει την Αννα: «Τι τρέχει με τον Αποστόλη; Ακουσα ότι θα βγει ραντεβού το βράδυ με την Παυλίνα», της λέει και η Αννα λίγο μετά του τα λέει από την καλή και από την ανάποδη, αλλά ο Αποστόλης δεν παραδέχεται τίποτα: «Πού το κακό; Θα βγούμε να φάμε φιλικά, δεν τρέχει τίποτα ανάμεσα σε μένα και την κοπέλα», της λέει.

Εντωμεταξύ, η Ειρήνη ανακοινώνει στην Αφροδίτη: «Τελικά το κανονίσαμε, θα έρθουμε με τον Παρασκευά μαζί σας στην Κυανή Ακτή», της λέει και η Αφροδίτη ενθουσιάζεται. Η μεγάλη μέρα για τον Στάθη και την Ιουλία φτάνει, και οι δύο τους αναπολούν τις καλές και τις κακές στιγμές στη σχέση τους, ενώ η Αρετή, από την άλλη, ετοιμάζεται να τους χαλάσει τον γάμο. Ωστόσο, η Κούλα έχει λάβει τα μέτρα της και δεν την αφήνει να υλοποιήσει αυτά που σχεδίαζε. Ετσι, η Ιουλία και ο Στάθης παντρεύονται σε μια πολύ συγκινητική τελετή, με κουμπάρους τον Λυκούργο και την Αριάδνη.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.