Ads Top

Ετοιμάζει αλλαγές και εκπλήξεις στην 11αδα ο Λουτσέσκου με ΟΦΗ!



Ο τιμωρημένος απόψε (21:00) Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να επαναφέρει τον ΠΑΟΚ στις νίκες που θα τον διατηρήσουν στην πρώτη θέση. Πάει σε σχήμα με πολλές αλλαγές κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο ΠΑΟΚ έχει… ξεχάσει πως είναι η... γεύση της νίκης στην Τούμπα! Ναι, καλά διαβάσατε, δεν την έχει νιώσει εδώ και δύο μήνες, ούτε στην Ελλάδα, ούτε στην Ευρώπη, όπου το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (24/10) έμεινε στο 2-2 κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν.



Μ’ αυτά και μ’ αυτά, ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ έχει να νικήσει εντός έδρας απ' τα τέλη Αυγούστου. όταν επικράτησε του Παναιτωλικού με 2-0! Έκτοτε ακολούθησαν τα δύο ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Άρη, όπου όχι μόνο δεν κέρδισε, αλλά έμεινε και στο… μηδέν.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση από τα… ψηλά πατώματα των επισήμων της Τούμπας, λόγω της τιμωρίας που του επιβλήθηκε απ' την πρωτοβάθμια επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.



Ο Ρουμάνος τεχνικός, που τιμωρήθηκε με απαγόρευση παρουσίας στους αγωνιστικούς χώρους για 23 μέρες, με τον ΠΑΟΚ να έχει ασκήσει έφεση η οποία θα εκδικαστεί την ερχόμενη Πέμπτη (31/10), θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές και ένα εκτεταμένο rotation, καθώς θέλει να έχει «φρέσκια» πάντα την ομάδα του, η οποία προέρχεται από ένα 90λεπτο υψηλής έντασης στο Europa League.

O Κοτάρσκι παραμένει κάτω απ' τα δοκάρια, o Βιεϊρίνια θα πάρει θέση στα δεξιά της άμυνας, o Λόβρεν αναμένεται να επιστρέφει στο κέντρο αυτής (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις) με παρτενέρ τον Κόλεϊ και στο αριστερό άκρο, o Ραχμάν Μπάμπα δείχνει να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ανάγκασαν να αντικατασταθεί στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ κι είναι πολύ πιθανό να πάρει φανέλα βασικού. Οσον αφορά το δίδυμο του άξονα, αυτό πιθανότατα αποτελείται απ' τους Στέφαν Σβαμπ και Μαγκομέντ Οζντόεφ.



Νέα πρόσωπα αναμένεται να υπάρχουν και στη μεσοεπιθετική γραμμή. Οι Ντεσπόντοφ, Μουργκ και Τισουντάλι δείχνουν οι πιθανότεροι για τις τρεις θέσεις πίσω απ' τον φορ που θα είναι ο Τόμας. Εκτός αν προτιμηθεί και πάλι ο Τάισον στο αριστερό άκρο και στην κορυφή ξεκινήσει ένας εκ των Τόμας ή Τισουντάλι.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.